Hlavní navigace

HTC 7 Pro dorazil do Česka

24. 1. 2011

Sdílet

 Autor:
Společnost HTC uvedla na tuzemský trh nejnovější přírůstek do svého portfolia chytrých telefonů HTC 7 Pro s operačním systémem Windows Phone 7.

Model HTC 7 pro s výsuvnou pětiřádkovou QWERTY klávesnicí je určen zejména pro firemní zákazníky, nabízí ale i spoustu multimediálních funkcí pro chvíle oddechu.

Pod velkým kapacitním dotykovým 3,6“ WVGA displejem s rozlišením 480x800 se v elegantním těle přístroje ukrývá výsuvná QWERTY klávesnice s pro komfortní a rychlé psaní, přičemž předností je pátá řada kláves, vyhrazená pro numerické znaky. O chod přístroje se stará rychlý procesor Snapdragon na frekvenci 1 GHz a operační pamětí RAM o velikosti 576 MB. Vnitřní úložná kapacita je 8 GB (popřípadě 16 GB, není jisté, jestli u nás budou dostupné obě varianty), slot na microSD karty bohužel chybí, což je známý nedostatek Windows 7. Zařízení je dále vybaveno fotoaparátem s rozlišením 5 Mpix, automatickým ostřením, bleskem a podporou natáčení videí ve vysokém rozlišení 720p.

Plná podpora dokumentů sady Microsoft Office a implementace poštovního klienta Microsoft Outlook zaujme zejména manažery, kteří nyní mohou prostřednictvím HTC 7 Pro plnohodnotně pracovat i na cestách. Kancelářské funkce HTC 7 Pro doplňuje také bohatá multimediální výbava s technologiemi jako Dolby Mobile či SRS WOW HD. K pohodlnému sledování videa lze po vysunutí klávesnice naklopit displej a v této poloze jej zafixovat.

Nové generace mobilního operačního systému Windows Phone 7 nabízí uživatelské rozhraní složené z tzv. „dlaždic“ a Hubů. Systém nabízí např. People, Pictures, Games, Music & Video, Office nebo Marketplace Hub. Uživatelé zvyklí na prostředí HTC Sense si oblíbí aplikaci HTC Hub, příznivci hraní potom pestrý výběr her služby Xbox Live.

HTC 7 Pro bude dostupný od úterý 25. ledna 2011 za doporučenou maloobchodní cenu 13000 Kč. Pro nedočkavé uživatele, kteří dávají přednost hardwarové klávesnici před softwarovou variantou, připravila společnost zajímavou promo akci. Každý, kdo si v pátek 28. ledna zakoupí nový HTC 7 Pro ve značkové prodejně HTC v pražské ulici Na Poříčí 24, dostane jako bonus zdarma Microsoft Office 2010 Home and Student.

HTC 7 Pro

příloha_ovladnete_sva_data

 

Specifikace:
Rozměry (mm): 117,5 x 59 x 15,5
Hmotnost (g): 185 s baterií
Displej: 3,6“ multidotykový kapacitní, 480 x 800 WVGA
Vnitřní paměť: 8GB
ROM: 512 MB
RAM: 576 MB
Baterie: 1500 mAh Lithium-ion
Fotoaparát: 5 Mpix s autofocusem a přisvětlením, 720p HD video
Konektivita: 3G, GPRS, EDGE, Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 EDR
Další vybavení: G-senzor, digitální kompas, proximity senzor, světelný senzor, A-GPS přijímač, 3,5 mm audio vstup

Byl pro vás článek přínosný?