Hlavní navigace

HTC Desire HD se 4,3“ displejem

18. 8. 2010

Sdílet

Desire HD nabídne nahrávání 720p high-defintiion video, obrovský 4,3“ WVGA displej, 1GHz procesor a Android verze 2.2.

Nedávno se na veřejnost dostaly obrázky a video chystaného mobilu HTC Schubert pro Windows Phone 7 systém. Asi aby to nebylo líto příznivcům Androidu, „unikly“ z HTC i informace o novém mobilu Desire HD.

Desire HD nabídne operační systém Android 2.2 (Froyo) a co se vzhledu týče, značně připomíná HTC HD2. Dominuje mu obrovský 4,3“ WVGA (800x480) kapacitní dotyková obrazovka, tělo je z hliníku (jako u HTC Legend), na zadní straně je 8-megapixelový fotoaparát s diodovým přisvětlením a možností natáčet HD video v rozlišení 1280x720 bodů (720p), proto tedy konečně oprávněné označení „HD“. Uvnitř by měl být 1GHz procesor Snapdragon.


Značně vylepšená bude podpora multimediálních funkcí, to znamená od začátku přehrávání XViD videa a SRS Surround hudební ekvalizér. V základní sestavě programů má být i čtečka elektronických knih a webový prohlížeč bude zvládat přehrávání flash animací.

Na druhou stranu se zdá, že tlačítek bude pomálu a chybí i nějaká forma joysticku, v tomto ohledu se zřejmě Desire HD nedočká příliš příznivého přijetí.

Dostupnost ani cena zatím nejsou známy.

HTC Desire HD

HTC Desire HD

HTC Desire HD

příloha_ovladnete_sva_data

HTC Desire HD

Zdroj: gsmarena.com, 247android.com

Byl pro vás článek přínosný?