Hlavní navigace

HTC má novou vlajkovou loď, smartphone HTC One

19. 2. 2013

Sdílet

 Autor: HTC
Společnost HTC se na dvou paralelních tiskových konferencích v New Yorku a Londýně pochlubila novinkou – vlajkovou lodí mezi svými telefony, modelem HTC One, jenž se měl původně jmenovat HTC M7.

Tento telefon s hliníkovým tělem běží na operačním systému Android Jelly Bean s přizpůsobeným rozhraním HTC Sense, které v případě modelu One zahrnuje celkem tři novinky – HTC BlinkFeed, HTC Zoe a HTC BoomSound.

BlinkFeed je novinka přetvářející domovskou obrazovku přístroje na live stream různých informací. Můžou sem patřit aktualizace na sociálních sítích, různé novinky, informace ze světa zábavy či fotografie.

HTC Zoe přináší možnost zachycování fotografií ve vysokém rozlišení, které se poskládají do třívteřinových útržků – Zoes. Ze Zoes se pak mohou automaticky tvořit celé filmy.

Jak již název napovídá, poslední z novinek – HTC BoomSound, se týká zvuku. Výrobce se nebojí tvrdit, že HTC One přináší nejlepší audio zážitek ze všech současných mobilních telefonů. Smartphone je totiž vybaven předními stereo reproduktory se zesilovačem. Bohatý zvuk zajišťuje technologie Beats Audio.

příloha_ovladnete_sva_data

HTC One je vytvořeno z jednoho kusu hliníku a bude k dispozici v černém a stříbrném provedení. Displej zařízení má velikost úhlopříčky 4,7 palce a Full HD (1080p) rozlišením. Displej je na slunci dobře čitelný a nabízí hustotu pixelů 468 ppi. U vlajkové lodi je pak samozřejmostí podpora LTE.

Zdroj: TZ HTC

Byl pro vás článek přínosný?