Hlavní navigace

HTC Touch Pro spojuje práci i mobilní zábavu

6. 6. 2008

Sdílet

Pokročilé dotykové 3D rozhraní, snadná práce s internetem, pětiřadá výsuvná Qwerty klávesnice a Windows Mobile 6.1 – to všechno zahrnuje nový manažerský telefon firmy HTC. Na trhu bude po prázdninách.

HTC Touch Pro, manažerský telefon nové generace, vychází za funkcí telefonu HTC Touch Diamond a představuje různá vylepšení pro rychlejší a snadnější práci.
Výrobce udělal velký pokrok především ve vylepšeních dotykové obrazovky s novým 3D rozhraním nazvaným TouchFLO 3D. To poskytuje snadný přístup k běžným funkcím jako jsou textové zprávy, schůzky v kalendáři nebo volání pomocí jediného dotyku. TouchFLO 3D ovšem sahá ještě hlouběji, a tak se intuitivním pohybem prstu uživatel dostane i k hudbě, fotkám, kontaktům a může surfovat po internetu. Inovativní ovládání citlivé na dotyk umožňuje snadnější interakci s telefonem.
Touch Pro využívá širokopásmové HSDPA (7,2 Mb/s) a HSUPA. Vylepšení se dočkal i webový prohlížeč, který umožňuje jednoduché prohlížení a snadnou navigaci po webových stránkách. Ty jsou zobrazeny bez omezení a ve stejné kvalitě jako při prohlížení na osobních počítačích. Uživatelé mohou rovněž využít funkce přiblížení a posunu webových stránek pomocí jedné ruky. Vzhled stránky se přitom automaticky přizpůsobí zobrazovanému obsahu. Otočením přístroje do strany se automaticky otočí i webová stránka z vertikálního na horizontální zobrazení.
Touch Pro obsahuje také aplikaci pro sledování videí na YouTube a Google Maps.

Základní specifikace:
· Rozměry: 102 x 51 x 18,05 mm
· Hmotnost: 165 g
· Konektivita: WCDMA / HSPA: 900/2100MHz. HSDPA 7,2 Mbps a HSUPA
· Operační systém: Windows Mobile 6.1 Professional
· Displej: 2,8“ VGA dotyková obrazovka
· Fotoaparát: 3,2 MP, včetně videohovorů
· Vnitřní pamět: 256 MB flash, 288 MB RAM
· Výměnná paměť: microSD (SD 2.0 kompatibilní)
· Klávesnice: Výsuvná pětiřadá QWERTY klávesnice
· Bluetooth: 2.0 s EDR
· WiFi: WiFi 802.11b/g
· GPS: GPS/AGPS
· Rozhraní: HTC ExtUSB (mini-USB a audio jack v jednom; USB 2.0)
· Baterie: 1350 mAh
· Doba hovoru: GSM: až 8 hodin
· Pohotovostní doba: GSM: až dva týdny
· Procesor: Qualcomm MSM 7201A 528MHz

 

Byl pro vás článek přínosný?