Hlavní navigace

HUAWEI přichází s chytrým telefonem IDEOS X1

30. 8. 2011

Sdílet

 Autor:
Uvedením modelu IDEOS X1 (U8180) posiluje společnost HUAWEI své dlouhodobé působení v České republice.

HUAWEI IDEOS X1 disponuje operačním systémem Android 2.2 Froyo, základní obrazovkou v efektním 3D provedení a intuitivní nadstavbou, kterou HUAWEI vyvinula tak, aby bylo používání telefonu opravdu co nejjednodušší a zvládl to opravdu každý. Má displej s úhlopříčkou 2,8″, snímky můžete pořídit 3,2Mpx fotoaparátem. Ve výbavě je také GPS, akcelerometr, či digitální kompas. Je určen uživatelům, kteří mají obavy začít s něčím novým, ale zároveň ocení možnosti, které používání chytrého telefonu nabízí. Za dostupnou cenu při zachování kvalitního zpracování a výkonu získáte spojení se světem a objevíte nové možnosti internetu v mobilu. S chytrým telefonem HUAWEI IDEOS X1 se snadno přesvědčíte, že každý začátek nemusí být těžký!

 

"Po loňském úspěchu s modelem Vodafone 845, který se stal druhým nejprodávanějším smartphonem s OS Android v ČR, a po letošním uvedení jeho nástupce Vodafone 858, jsme rádi, že můžeme na českém trhu představit také model HUAWEI IDEOS X1. Tento telefon je druhým smartphonem z modelové řady IDEOS, který během letošního roku uvádíme na trh již pod značkou HUAWEI. Jsem přesvědčen, že tento model naváže na úspěchy svých předchůdců a stane se tak dostupným řešením pro uživatele, kteří se smartphonem začínají," uvedl Petr Matalík, Country Manager divize terminálů.

 

Od srpna letošního roku zařadila tento model do své nabídky Telefónica Czech Republic. Za nedotovanou cenu 2 695 Kč vč. DPH se IDEOS X1 stal nejlevnějším chytrým telefonem s OS Android v nabídce uvedeného mobilního operátora.

Cloud24

 

huawei x1

Byl pro vás článek přínosný?