Hlavní navigace

IOMEGA vydává aplikaci pro zařízení Apple umožňující přístup k síťovým úložištím Iomega

10. 11. 2011

Sdílet

 Autor:
Iomega Link je bezplatná mobilní aplikace pro přístup k síťovým úložištím Iomega, která je k dispozici ke stažení z webu Apple iTunes App Store.

Tato aplikace umožňuje snadný přístup k síťovým úložištím Iomega přes WiFi, 3G či revoluční technologii Iomega Personal Cloud. Lze ji jednoduše stáhnout a nainstalovat do zařízení iPhone, iPad či iPod Touch a vytvořte si přímé spojení pro nahrávání, stahování, procházení a streamování obsahu v síťovém úložišti Iomega. Pomocí aplikace Iomega Link lze také zálohovat kontakty a fotografie ze zařízení Apple do síťového úložiště Iomega.

příloha_ovladnete_sva_data

Představená aplikace je určena pro nový systém iOS 5.0 a také zařízení kompatibilní se systémem iOS 4.2 a 4.3, jako jsou iPad, iPad 2, iPhone 3GS, iPhone 4 a iPod Touch. Na druhé straně podporuje síťová úložiště Iomega Home Media Network Hard Drive, Cloud Edition, Iomega StorCenter ix2-200, Cloud Edition, Iomega StorCenter ix4-200d, Cloud Edition, Iomega StorCenter px4-300d a Iomega StorCenter px6-300d. Aplikace je v současné době k dispozici v angličtině, francouzštině, italštině, němčině, španělštině a brazilské portugalštině.

Další informace o nové aplikaci Iomega Link naleznete na webu na adrese www.iomega.com/iomegalink.

Byl pro vás článek přínosný?