Hlavní navigace

IPv6 natrvalo a pro všechny u ACTIVE 24

5. 6. 2012

Sdílet

 Autor: © HAWISCHA - Fotolia.com
Společnost ACTIVE 24 se rozhodla, stejně jako loni, připojit ke světovému dni IPv6, který připadne na středu 6. 6. 2012. V tento den natrvalo aktivuje IPv6 na všech doménách s webhostingem a zároveň poskytne slevu 50 % na objednávky realizované přes IPv6.

Ve středu 6.6. ACTIVE 24 natrvalo aktivuje IPv6 plošně na všech doménách, kterým poskytuje webhostingové služby a zároveň služby DNS. Jedná se o přibližně 38.000 domén, jejichž webový obsah bude přes IPv6 dostupný. Od stejného data budou rovněž všechny nové webhostingové služby zřizovány tak, aby byly dosažitelné jak po IPv4 tak po IPv6. ACTIVE 24 pomůže tímto krokem rozbít jednu z hlavních překážek v rozšiřování protokolu IPv6, tedy nedostatek obsahu dostupného tímto protokolem. Všem zákazníkům bude samozřejmě umožněno si IPv6 deaktivovat.

V loňském roce proběhla u ACTIVE 24 úspěšná generální zkouška, kdy byl protokol IPv6 aktivován pouze na jeden den. Jelikož tento test proběhl naprosto bez problémů, rozhodla se firma protokol u příležitosti letošního dne IPv6 aktivovat natrvalo a pro všechny weby. Mezi další služby, které budou od 6.6.2012 dostupné po IPv6, patří webmail, webftp nebo phpMyAdmin.

Stejně jako při loňském IPv6 dni i letos ACTIVE 24 poskytne na všechny objednávky webhostingu, které budou přes IPv6 realizovány, slevu 50%. Každý, kdo si u ACTIVE 24 objedná vybrané webhostingové služby z počítače s aktivním protokolem IPv6, získá tuto zajímavou slevu. Akce platí do konce června 2012.

Byl pro vás článek přínosný?