Hlavní navigace

iVysílání České televize přizpůsobeno tabletům Samsung

12. 12. 2011

Sdílet

 Autor: Samsung
Společnost Samsung přináší ve spolupráci s Českou televizí svým zákazníkům jedinečnou aplikaci online archivu ČT ušitou na míru tabletům korejské značky.

Lokální aplikace iVysílání, která navazuje na stejnojmenný webový archiv i archiv pořadů ČT pro smartphony, byla tentokrát vyvinuta speciálně pro tablety značky Samsung. iVysílání umožňuje jednoduché přehrávání veřejně dostupných pořadů všech čtyř kanálů naší veřejnoprávní televize, které je i díky orientaci grafických prvků na šířku pohodlné pro velké displeje, zároveň je aplikace přizpůsobena výkonu tabletů.

Pořady v nabídce si můžete skládat podle abecedy, data nebo výběru ČT, případně si lze poskládat svůj vlastní výběr. V tom případě se vždy po televizní premiéře načte u vašeho oblíbeného seriálu nový díl.

Majitelé tabletů Samsung si mohou aplikaci iVysílání stáhnout zcela zdarma přes SamsungApps. Novinka je kompatibilní se zařízeními Samsung GALAXY Tab 10.1 a 8.9, a navíc i s připravovaným modelem 7.0 Plus. Máte-li Wi-Fi verzi jednoho ze zmiňovaných typů, dočkáte se aplikace v nejbližších dnech.


Byl pro vás článek přínosný?