Hlavní navigace

Jednoduché zálohování firemních dat přes Altiris nabízí Symantec

25. 10. 2007

Sdílet

Funkce softwaru Symantec Backup Exec System Recovery 7.0 pro rychlé zálohování a obnovení systémů Windows, které zajistí integraci se softwarem Altiris, představila firma Symantec.

Funkce softwaru Symantec Backup Exec System Recovery 7.0 pro rychlé zálohování a obnovení systémů Windows, které zajistí integraci se softwarem Altiris, představila firma Symantec.
Novinka bude využívat softwarový modul Backup Exec System Recovery Integration Component for Altiris, který pomůže správcům systémů Altiris plnit požadované lhůty obnovení díky možnosti obnovit úplné systémy Windows, včetně systémů na vzdálených bezobslužných místech, a to namísto hodin nebo dní během několika minut i v případě, že se bude jednat o odlišný hardware nebo virtuální prostředí.
Softwarový modul Backup Exec System Recovery Integration Component for Altiris nabízí také komplexní možnosti vytváření zpráv, stavové informace a informace o úlohách zálohování a celkové ochraně systému uložené v databázi Altiris pro správu konfigurace (CMDB). Správcům to umožňuje využít hlavní funkce softwaru Backup Exec System Recovery přímo na konzole Altiris a přiřazovat zásady libovolné určené skupině systémů.
„Spojení možností správy a flexibility, které nabízí software Altiris, se softwarem Symantec Backup Exec System Recovery 7.0 dává správcům IT k dispozici to nejlepší z obou světů – přední řešení správy systémů spolu s úplným obnovením systémů Windows,“ řekl Steve Fairbanks, senior director of product management ve společnosti Symantec.
Tato nová integrace poskytne zákazníkům, kteří využívají řešení Altiris pro správu, také schopnost konvertovat fyzické systémy na virtuální (P2V) a virtuální zpět na fyzické (V2P), provádět granulární obnovení systémů Microsoft Exchange a koncovým uživatelům dá i možnost obnovit soubory prostřednictvím softwaru Google Desktop nebo Backup Exec Retrieve. Doplněk Backup Exec System Recovery Exchange Retrieve Option zjednodušuje obnovení systémů Exchange. Umožňuje rychlé a snadné obnovení nejen celého serveru Exchange, ale také jednotlivých zpráv, příloh, složek a poštovních schránek.

 

Byl pro vás článek přínosný?