Hlavní navigace

Jsou tu dvě nové levné Nokie: 220 4G a 105

31. 7. 2019

Sdílet

 Autor: HMD GLobal
HMD Global, výrobce telefonů Nokia, představila nové přírůstky do portfolia tlačítkových telefonů – Nokia 220 4G a Nokia 105.

Nokia 220 4G nabízí hlasové volání ve vysoké kvalitě přes 4G VoLTE, internetový prohlížeč a možnost být v kontaktu s rodinou a přáteli skrz sociální sítě.

Inovovaná Nokia 105 přináší dlouhou výdrž baterie s možností telefonovat po celý den na jedno nabití a 1,77“ barevný displej. U obou telefonů nechybí předinstalovaná legenda mezi hrami – Had.

Nokia 220 4G nabízí již známý design značky Nokia. O dostatečnou odolnost se stará polykarbonátový kryt, který je probarvený v celém svém objemu a minimalizuje tak vizuální dopad nárazů a oděrek.

Fanoušky legendární hry Had potěší, že jejich oblíbený titul nechybí v základní výbavě telefonu. Nokia 220 4G navíc nabídne další předinstalované hry na zkoušku, mezi které patří Ninja Up, Sky Gift, Nitro Racing a Tetris. Zabudované FM rádio nevyžaduje připojení sluchátek.

Polykarbonátový kryt Nokie 105 je probarvený v celém svém objemu a minimalizuje tak viditelnost jednotlivých oděrek. Klávesnice má jednotlivě oddělené klávesy.

příloha_ovladnete_sva_data

Vyměnitelná baterie s dlouho výdrží na jedno nabití zajistí, že Nokia 105 bude připravena na jakoukoliv cestu. Interní úložiště nabídne prostor až pro 2 000 kontaktů a 500 SMS zpráv. Také s tímto telefonem se mohou fanoušci těšit na hru Had a další předinstalované hry na zkoušku.

Se zabudovaným FM rádiem lze kdykoliv poslouchat oblíbené stanice a nechybí možnost posvítit si ve tmě LED svítilnou.

Byl pro vás článek přínosný?