Hlavní navigace

K2 atmitec

30. 9. 2014

Sdílet

 Autor: K2

Zaměřujeme se na vývoj a implementaci Informačního systému K2, tedy ERP / CRM řešení pro podporu, řízení a kontrolu firemních procesů. Na něj se pak nabalují ostatní služby v oblasti projektových činností, HW vybavení, konektivity, sítí, cloud computingu a služeb datového centra.
 
Máme za sebou více než 700 úspěšných implementací ve firmách různých velikostí i oborů. Oproti konkurenci vynikáme především šířkou standardního řešení, která nám umožňuje minimalizovat speciální úpravy na míru a snížit tak dobu implementace, a také otevřeností našeho systému, která umožňuje zákazníkům napojovat na náš systém i svá řešení či řešení třetích stran; k dispozici mají stejné vývojové prostředí jako naši konzultanti.
 
Více o přínosech ERP systémů se můžete dozvědět ve videu Co je to informační systém.

Velký důraz klademe na uživatelskou přívětivost a intuitivní práci se systémem - jsme partnerem UX asociace, která se snaží bojovat ze lepší povědomí o důležitosti uživatelského prostředí v praxi. Uživatele systému u našich zákazníků se navíc snažíme sami vzdělávat, každý rok pro ně pořádáme desítky bezplatných seminářů a webinářů.
 
Významnou výhodou IS K2 je jeho schopnost růst s firmou - máme zákazníky, kteří s jedním systémem vyrostli z desítky uživatelů na aktuální stovky. Jsme na trhu jediným dodavatelem informačního systému, který má k dispozici vlastní datové centrum, a zároveň jsme aktuálně jediní, kteří nabízí on-line analytické služby přímo v mobilních zařízeních.
 
Navštivte třetí ročník konference věnované firemním IT technologiím K2 fórum!
 
Oproti konkurenčním řešením máme výhodu také v tom, že nedělíme týmy na implementační a servisní – o řešení se vždy stará stejný tým, který měl na starost implementaci. V následném servisu tak mají konzultanti vždy naprostý přehled o nasazeném řešení a úpravy jsou tak rychlejší, stabilnější a levnější. Týmy mají již přes deset let stejné leadery s nadoborovými zkušenostmi a jejich péče si váží i naši klienti - 97,2 % našich zákazníků je podle posledního průzkumu s našimi službami spokojeno.
 
Naše řešení a služby již několik let využívají například společnosti:

  • KOH-I-NOOR HARDTMUTH a.s.
  • REDA a.s.
  • BARVY A LAKY HOSTIVAŘ a.s.

Podrobné informace o našich službách a produktech najdete na našich webových stránkách www.k2.cz.

Byl pro vás článek přínosný?