Hlavní navigace

Kapesní audio přehrávač roku: Pioneer XDP-02U

8. 11. 2018

Sdílet

 Autor: Pioneer
Nejlepším mobilním hudebním přehrávačem roku označila porota EISA Award Best Product 2018-2019 přístroj Pioneer XDP-02U

Pioneer XDP-02U se vejde do každé kapsy, umožňuje přehrávat hudbu z interní paměti, dvou paměťových karet nebo streamovat skladby pomocí populárních internetových služeb, jejichž prémiové služby nabízejí dnes již vysoce kvalitní obsah odpovídající Hi-Res Audio. To nejdůležitější se však skrývá uvnitř přehrávače – elektronika využívající 32bitové zpracování zvuku s D/A převodníky SABRE ES9018C2M pro každý kanál zvlášť a také dvěma zesilovači SABRE ES9601K. Pro připojení různých typů sluchátek je k dispozici tříúrovňové nastavení výkonu zesilovače a k dispozici je 10pásmový ekvalizér se šesti přednastavenými a třemi uživatelsky nastavitelnými presety. Pro připojení sluchátek je možné využít buď tradiční 3,5 mm stereo konektor, nebo symetrický 4pinový 2,5 mm výstup s uzemněním každého kanálu samostatně. Bluetooth v nejmodernější verzi přizpůsobené vysokému datovému toku Hi-Res audia umožňuje navíc bezdrátové přehrávání hudby do sluchátek či možnost propojení s mobilním telefonem. 

Pioneer

vládání přístroje pomocí dotykového displeje je intuitivní. Bez problémů přehraje hudbu téměř v každém formátu, včetně nekomprimovaných audio souborů až do vzorkovací frekvence 192 kHz/32 bitů. Tomu vychází vstříc také dva sloty pro Micro SD karty s podporou celkové kapacity až 528 GB. Díky Wi-Fi se můžete připojit k streamovacím službám dle vašeho výběru a můžete tak poslouchat hudbu bez nutnosti stahování.

příloha_ovladnete_sva_data

Dostupnost a cena

Přehrávač Pioneer Pioneer XDP-02U se vyrábí se ve třech barvách – bílé, tmavě modré a růžové. Pořídit ho lze za 8 700 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?