Hlavní navigace

Konference Cyber Security představuje svůj program

28. 9. 2022

Sdílet

 Autor: Internet Info
Zabezpečení hybridního pracovního prostředí nebo ochranu dat přenášených v cloudu. Otevřeme aktuální palčivá témata.

Ransomwarové útoky, úniky dat nebo rozsáhlé IT výpadky. Kyberincidenty stále ve firmách vzbuzují značné obavy. Jak se účinně bránit, jaká preventivní opatření můžeme ve své společnosti zavést? A co dělat, když ochrana bohužel selže a k nějaké formě útoku dojde? Vše si ukážeme na praktických ukázkách. Cyber Security proběhne 20. října v Praze. Na webu najdete medailonky našich letošních spíkrů i kompletní program.

Vybíráme z přednášek 

Lze účinně zastavit probíhající útok a zabránit tak tomu nejhoršímu? (Jaroslav Hromátka, Bitdefender)

V přednášce se dozvíte, jak lze účinně zabránit šíření probíhajícího útoku a minimalizovat tak škody. Seznámíme Vás s tím, jaká základní doporučení a praktické kroky pomůžou dostat situaci v praxi rychle pod kontrolu. Prozradíme Vám také, co je potřeba preventivně udělat proto, abyste se dokázali proti útokům efektivně bránit, a jak můžete efektivně navýšit odolnost vašeho IT.

Alternativní způsob řešení problému nedostatku odborníků kybernetické bezpečnosti (Jindřich Šavel, Novicom)

Nároky na komplexní zajištění kybernetické bezpečnosti se neustále zvyšují. Novicom CCM (Cybersecurity Compliance Management) je nástroj, ve kterém budou mít manažeři kybernetické bezpečnosti svou agendu jednoduše a přehledně pod kontrolou s plnou podporou odborníků pro případ potřeby. Novicom CCM – kybernetická bezpečnost jednoduše a pod kontrolou.

Jak ochranou dat získat datovou suverenitu, (Petr Kunstát, Thales Group)

Ukážeme si jak pomocí vhodné architektury šifrování podnikových dat docílit datové suverenity a zároveň zachovat uživatelsky komfort. Takové řešení zaručí, že uživatel ani nepozná, že samotná data jsou chráněná symetrickým klíčem. Suverenita dat nám navíc zajistí ochranu před vektory útoku na data v cloudu a zajistí soulad s právními předpisy. 

A to samozřejmě není všechno, projděte si web konference, seznamte se se všemi tématy i řečníky. O své znalosti se dále podělí profíci z ALVAO, Novicom, DELL Technologies, SoftwareONE Czech Republic, Exclusive Networks Czechia, ESET software, DATASYS, ANECT, LOGmanagerProgres­sSUSEZEBRA SYSTEMSSecurity Avengers a Trask solutions. Registrační formulář je pro vás připraven zde

příloha_ovladnete_sva_data

Zlatým partnerem konference je Dell Technologies, stříbrnými partnery jsou Acronis, ANECT, Bitdefender, DATASYS, ESET software, Exclusive Networks Czechia, Novicom, Progress, Proofpoint, LOGmanager, SUSE, Thales Group. Partnery jsou ALVAO a SoftwareONE. Produktovým partnerem je EasyEvent. Organizátory jsou CFOworld, CIO Business World, Computerworld, ChannelWorld a SecurityWorld.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku