Hlavní navigace

Kontrola paketů zpětným sestavením

30. 5. 2008

Sdílet

Jádrem NSA 2400 je patentovaný engine RFDPI 8, který využívá vícejádrový design pro kontrolu příchozího i odchozího síťového provozu, podle dodavatele bez snížení výkonu.

Společnost SonicWall oznámila dostupnost zařízení zabezpečení sítě Network Security Appliance pro organizace a podniky malé a střední velikosti a pobočky větších společností. NSA 2400 přináší organizacím s méně než 100 zaměstnanci sjednocenou správu hrozeb (UTM) a pomáhá administrátorům IT spravovat zabezpečení ve stále složitějších síťových prostředích. Široká škála funkcí NSA 2400, která využívá výhod nedávno uvedeného RFDPI 8 (kontrola paketů zpětným sestavením) zajišťuje podle dodavatele organizacím lepší kontrolu nad zabezpečením sítí a dohled nad síťovými činnostmi.

V prostředí, ve kterém zaměstnanci používají aplikace v reálném čase, jako například instant messenger a jiné aplikace Web 2.0, je síť zranitelná vůči celé řadě nových hrozeb. Podniky nyní vyžadují jednoduchá a nákladově-efektivní řešení, využívající vrstvený přístup k zabezpečení sítě. Nedávný průzkum společnosti SonicWall ukázal, že 69 procent respondentů uvádělo cenu na zabezpečení jako jeden z nejdůležitějších faktorů při rozhodování o pořízení infrastruktury zabezpečení. NSA 2400 poskytuje komplexní řešení UTM za cenu, která jepodle SonicWall přijatelná pro dnešní stále se zmenšující rozpočty na IT.

Jádrem NSA 2400 je patentovaný engine RFDPI 8, který využívá vícejádrový design pro kontrolu příchozího i odchozího síťového provozu, podle dodavatele bez snížení výkonu.

NSA 2400 umožňuje stejný vrstvený přístup, který je používán v rámci celé série NSA, včetně ochrany před vniknutím a antivirové a antispywarové kontroly souborů a obsahu, k ochraně před širokou škálou síťových útoků, včetně útoků v podobě virů, spyware, wormů, trojských koňů a phishingu. Prostřednictvím Application Firewall umožňuje také administrátorům větší dohled nad aplikacemi a poskytuje lepší schopnosti detekce úniku dat.

Viz také:
Lepší výkon sítí díky hloubkové kontrole paketů
Ochrana sítí bez snížení výkonu

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku