Hlavní navigace

Konvertibilní Lenovo Yoga 910 posunuje hranice řady Yoga

4. 10. 2016

Sdílet

Notebook Yoga 910 se 14,3mm profilem je jedním z nejvýkonnějších vícerežimových zařízení na trhu se sedmou generací procesorů Intel Core i5 a Core Core i7.

Notebook Yoga 910 se 14,3mm profilem je jedním z nejvýkonnějších vícerežimových zařízení na trhu se sedmou generací procesorů Intel Core i5 a Core Core i7.

Yoga 910 zároveň přináší řadu vylepšení pro práci i zábavu. Volitelně přichází s 4K (UHD IPS) nebo Full HD IPS displejem s 5mm rámečkem, který nabízí o 10 procent větší zobrazovací plochu a o 14 procent větší hustotu pixelů ve srovnání s předchozím modelem. Samozřejmostí je 100procentní pokrytí barevného prostoru s RGB pro co nejpřesnější zobrazení barevné škály při prohlížení fotografií nebo sledování videí. Perfektní zvuk při poslechu hudby je podpořen technologií Dolby Audio Premium. Uživatelé mohou pracovat nebo sledovat filmy až 15,5 hodiny, aniž by se museli starat o výdrž baterie.

Notebook Yoga 910 vybaven vestavěnou čtečkou otisků prstů. S pomocí programu Windows Hello se mohou uživatelé do svého počítače přihlásit pouhým dotykem prstu. Aplikace Lenovo App Explorer zase umožňuje přizpůsobit oblíbené aplikace jako Skype, Facebook nebo Netflix svým vlastním potřebám.

příloha_ovladnete_sva_data

Yoga 910 je vybavena novým celokovovým krytem v barevných provedeních Champagne Gold, Platinum Silver a Gunmetal. Samozřejmostí jsou charakteristické otočné panty, díky kterým lze notebook využít zcela flexibilně – uživatelé mohou psát v režimu Notebook, prezentovat v režimu Stojánek, sledovat videa v režimu Stan nebo vyhledávat informace v režimu Tablet. Panty, které byly inspirovány řemínkem luxusních hodinek, nyní poskytují ještě plynulejší a přesnější přechody mezi jednotlivými režimy. Společně s notebookem je možné také pořídit elegantní myš Yoga, která slouží i jako dálkové ovládání.

Konvertibilní notebook Lenovo Yoga 910 bude na našem trhu dostupný koncem října 2016 za cenu začínající na 34 999 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?