Hlavní navigace

Lenovo IdeaPad Yoga přichází na český trh

18. 12. 2012

Sdílet

 Autor: Lenovo
Očekávané hybridní konvertibilní tablety od společnosti Lenovo přicházejí na český trh.

Kombinace tabletů a notebooků optimalizovaných pro Windows 8/RT zahrnuje celkově dva modely. Prvním je 11,6palcový IdeaPad Yoga 11, druhým potom IdeaPad Yoga 13 s třinácti palci.

IdeaPad Yoga disponují kloubem, který umožňuje překlopení displeje o 360 stupňů. Díky tomu můžou uživatelé používat tato zařízení buď jako notebook s klasickou klávesnicí, nebo jako tablet s dotykovým displejem.

IdeaPad Yoga 11 běží na procesoru Nvidia Tegra 3 a je tenký pouhých 15,6 milimetru, což znamená, že je aktuálně nejtenčím hybridem na trhu. Model váží pouhých 1,25 kilogramu a jeho předností je také výdrž baterie udávaná na 13 hodin.

Lenovo IdeaPad Yoga 11

Druhý z modelů, IdeaPad Yoga 13, je určen především pro profesionály. Zařízení běží na plnohodnotném operačním systému Windows 8 a procesorem Intel Core třetí generace. Model disponuje ostrůvkovou (chiclet) klávesnicí, koženým potahem opěrky pro ruce a postranními tlačítky.

příloha_ovladnete_sva_data

Lenovo IdeaPad Yoga 13

IdeaPad Yoga 11 seženete na českém trhu za doporučenou maloobchodní cenu od 15 800,- Kč bez DPH. IdeaPad Yoga 13 je k sehnání za cenu od 22 500 bez DPH.

Byl pro vás článek přínosný?