Hlavní navigace

Lenovo ThinkPad L460 a L560 s výkonem stolního počítače a mobilitou notebooku

4. 7. 2016

Sdílet

 Autor: Lenovo
Lenovo přináší dvojici notebooků pro uživatele, kteří hledají cenově dostupný výkonný pracovní nástroj s rozsáhlou nabídkou vlastností a funkcí

Notebooky Lenovo ThinkPad L460 a L560 se pyšní tělem s odolnou konstrukcí, v němž se snoubí škálovatelný výkon stolního počítače s mobilitou notebooku. Při dlouhých pracovních cestách či jednáních ocení uživatelé až 12,5hodinovou výdrž na baterii, stejně jako zabezpečení na firemní úrovni, které ochrání všechna osobní i pracovní data. 

Lenovo

Notebook ThinkPad L460 je poháněný procesorem až Intel Core i7 a vybaven až 32 GB paměti, zatímco ThinkPad L560 přichází s procesorem až Intel Core i5 a 16 GB paměti. Možnost rozšířit operační paměť uživatelům velmi usnadní případné budoucí softwarové upgrady. Oba modely disponují operačním systémem až Windows 10 Pro a úložištěm o kapacitě až 1 TB HDD. V nabídce jsou však také konfigurace vybavené hybridním HDD nebo SSD. V každém případě poskytují dostatek prostoru pro ukládání hudby, filmů, fotografií i řady pracovních dokumentů.

Notebooky ThinkPad jsou známé svou spolehlivostí a odolnou konstrukcí. Modely ThinkPad L460 a L560 v tomto ohledu nejsou výjimkou. Díky výztuži z uhlíkových vláken notebooky bez problému odolají náhlým otřesům. Byly také úspěšně testovány, aby vydržely nápor až 200 ml vody, takže se uživatelé v případě polití notebooku vyhnou dodatečným výdajům. 

14palcový L460 a 15,6palcový L560 se můžou pochlubit HD nebo Full HD IPS displejem s antireflexní úpravou zabraňující odleskům. Až 12,5hodinová výdrž baterie na jedno nabití a hmotnost začínající na pouhých 1,9 kg u L460 potěší zejména podnikatele na cestách, kteří tak budou moci být po celý den v kontaktu se svými kolegy, obchodními partnery a klienty. ThinkPad L560 s až 9,5 hodinami výdrže a váhou od 2,3 kg však také nenechá žádného profesionála na holičkách.

Oba dva modely splňují vysoké nároky firem na bezpečnost. Vybaveny jsou čtečkou otisků prstů a zabezpečovacím hardwarem Trusted Platform Module (TPM). Funkce zabezpečení Intel spolu s možnostmi technologie vPro zvyšují ochranu a usnadňují správu notebooku. Široké možnosti konektivity a vestavěná 720p HD webkamera umožňují být neustále ve spojení s kolegy, přáteli či rodinou. Díky Microsoft Skype s duálním VoIP systémem mohou uživatelé pořádat telekonference i na hlučnějších veřejných místech, jako je například letiště.

příloha_ovladnete_sva_data

Dostupnost a cena

Notebooky ThinkPad L460 a L560 jsou na našem trhu dostupné za cenu od 23 790 Kč, respektive 25 590 Kč včetně DPH. 

Byl pro vás článek přínosný?