Hlavní navigace

Leyter: aplikace pro seznamování ve vašem smartphonu

27. 3. 2012

Sdílet

 Autor: Leyter
Česká seznamovací a sociální síť Leyter.com oznámila spuštění mobilních aplikací pro zařízení s platformami iOS a Android.

Česká seznamovací a sociální síť Leyter.com oznámila spuštění mobilních aplikací pro zařízení s platformami iOS a Android.

příloha_ovladnete_sva_data

Vstup na dvojici nejrozšířenějších mobilních platforem je reakcí na vzrůstající popularitu služby Leyter, kterou během šesti měsíců od spuštění využívá již více než tři tisíce Čechů. Hlavní výhodou mobilní verze je možnost „check-inu“ v lokalitě, ve které se uživatel nachází, s následným vyhledáním dalších uživatelů, kulturních akcí a podniků v okolí. Uživatelé seznamkové sociální sítě Leyter.com mohli službu doposud používat pouze prostřednictvím webové aplikace na Leyter.com.

Spuštění mobilních aplikací pro systémy iOS a Android je dalším milníkem ve vývoji a v expanzi služby Leyter.com,“ říká Martina Horáková, marketingová manažerka Leyter.com a dodává: „Jejich cílem je přilákat nové uživatele, pro které je seznamování a vyhledávání kulturních akcí mnohem přirozenější v chytrém telefonu než přes počítač.“ Seznamovací a sociální síť Leyter.com je ke stažení v obchodech s aplikacemi obou mobilních platforem nebo na itunes.apple.com a play.google.com.

Byl pro vás článek přínosný?