Hlavní navigace

Lionel Messi je novým globálním ambasadorem Huawei

21. 3. 2016

Sdílet

 Autor: Huawei
Třetí největší výrobce smartphonů jmenoval nejlepšího světového fotbalistu Lionela Messiho za svého nejnovějšího globálního ambasadora.

Huawei věří, že sport je skvělým způsobem, jak mohou lidé obohatit svůj život, a proto společnost přikládá sportu, zejména fotbalu, důležitý význam. Spojením s Messim Huawei dokazuje, že má ty nejvyšší ambice a své zákazníky chce inspirovat nejen v oblasti technologií. 

Huawei

Výzvy prověřují opravdovou touhu dosáhnout toho, čeho chceme a co máme rádi. Pokud se chceme přiblížit k dokonalosti, musíme umět ocenit vlastní růst, proces učení, zkušenosti a životní „zápasy“ jako součásti, které nás dostaly tam, kde jsme. Kdo to pochopí, tak ví, že není vždy nejdůležitější pouze samotný úspěch, ale také výzvy, které nás dělají lepšími. Tato filosofie perfektně spoluje Huawei a Lionela Messiho. 

Odvaha, vytrvalost a touha dokázat něco velkého

„Lionel Messi pomůže naší značce dodat lidem odvahu se soustředit na cíl, vytrvat a dokázat něco velkého, spojit se s něčím opravdu významným. Zejména lidem v Evropě, Asii a Latinské Americe. Lionel i my si vážíme cesty, kterou jsme ušli, a toho, čeho jsme dosáhli, a s každou novou výzvou obnovujeme náš závazek najít cestu k úspěchu,“ uvedl Kevin Ho, President Handset Business z Huawei Consumer BG. 

Touha Huawei po neustálém zdokonalování se rovněž odráží v Messiho životě a kariéře. Lionel se svou rodinou udělali všechno, co mohli, včetně opuštění své rodné země, aby naplnili synovy ambice a sny stát se profesionálním fotbalistou. 

„Musíte bojovat,“ říká Messi

Sám hvězdný fotbalista říká: „Abyste dosáhli svého snu, musíte bojovat. Musíte obětovat úplně všechno a vždycky se těšit z toho, že dosáhnete něčeho velkého. A když nadejde den, kdy si budete myslet, že jste se v ničem nezlepšili, musíte pokračovat v tvrdé práci, jen tak můžete uspět.“ 

„Jsme šťastní, že můžeme oznámit spolupráci s tak výjimečným člověkem, který inspiruje lidi po celém světě, aby následovali své sny, čelili výzvám, a tím se každý den sami zlepšovali. Jsme přesvědčeni, že sdílíme řadu stejných hodnot. Huawei stejně jako Lionel vždy hledá příležitosti, jak se co nejvíce přiblížit k dokonalosti,“ říká Tyrone Liu, CEO Consumer Business Group pro Huawei Latin America. 

Huawei podporuje fotbalové velkokluby i hvězdné hráče

Huawei věří, že sport je skvělým způsobem, jak mohou lidé obohatit svůj život. Proto přikládá společnost sportu, zejména fotbalu, tak důležitý význam. V několika posledních letech Huawei investoval do řady fotbalových týmů, jako Arsenal, Atlético Madrid, AC Milan, América, Santa Fe nebo Sporting Cristal a do řady fotbalových hráčů, kteří s Huawei sdílí stejné hodnoty, jako jsou Robert Lewandowski či Alexis Sánchez a nyní k nim přibývá Lionel Messi. 

příloha_ovladnete_sva_data

Již více než 3 miliony prodaných kusů Mate 8
Díky touze po inovacích a dokonalosti se společnost Huawei stala v současnosti jedním z 3 největších světových výrobců smartphonů. Díky výbornému výkonu a designu se vlajkové lodi Huawei, počínaje řadou Mate, přes řadu P až po řadu G, staly jedněmi z nejpopulárnějších high-end mobilních zařízení mezi uživateli na celém světě. Zatím nejnovějšího smartphonu Huawei Mate 8 se od jeho oficiálního uvedení 26. listopadu 2015 prodalo okolo 3 milionů kusů po celém světě.

 

Byl pro vás článek přínosný?