Hlavní navigace

Logitech G přináší novou řadu sluchátek

8. 3. 2019

Sdílet

 Autor: Logitech
Logitech G má nejširší sortiment herních sluchátek pro profesionální, hardcore i příležitostné hráče

Pro hráče, kteří se rádi chlubí svojí herní sestavou, nabízejí bezdrátová herní sluchátka Logitech G935 7.1 LIGHTSYNC kromě vynikajícího zvuku také RGB podsvícení. Jsou první z rodiny sluchátek, která obsahují 50mm akustické měniče Pro-G vyrobené z hybridního síťového materiálu. Mají velmi kvalitní zvuk s hlubokými basy a zaoblený zvukový profil, takže si s nimi můžete připadat jako v kinosále. Tato nová sluchátka jsou navíc vybavena technologií Logitech G LIGHTSYNC – nastavitelným dynamickým osvětlením, které lze synchronizovat s jakýmkoli obsahem, včetně her, videí a hudby. Technologie LIGHTSYNC umožňuje sladit barevné světelné efekty všech kompatibilních periferií, například klávesnic, myší a sluchátek. Nová sluchátka podporují také DTS Headphone: X 2.0, technologii prostorového zvuku, která věrně simuluje 3D prostředí hry. 

Logitech

Sluchátka Logitech G935 se dají připojit k počítačům, konzolám i mobilním zařízením a mají baterii s 12hodinovou výdrží, vylepšený 6mm mikrofon a zvýšený dosah bezdrátového připojení. Hráči si mohou přizpůsobit herní prostředí pomocí konfiguračního programu Logitech G HUB, který umožňuje vytvářet vlastní zvukové profily, světelné efekty nebo přiřazovat funkce klávesám.

Všechny inovace sluchátek G935 skýtají oblíbené konstrukční řešení – náušníky z kvalitní koženky, nastavitelný mikrofon a ovládání hlasitosti přímo na sluchátku pro nerušenou komunikaci a maximální pohodlí. Řadu sluchátek pro herní sestavy doplňuje jejich kabelová verze – Logitech G635 7.1 LIGHTSYNC.

Pro hráče, které baví žánr Battle Royale, dodává Logitech G nová sluchátka G432 a G332. Tato sluchátka zvyšují šance hráčů na vítězství díky přesné lokalizaci zvuku a komfortu za cenu, která je finančně nezruinuje.

Herní sluchátka G432 s 7.1kanálovým prostorovým zvukem mají 50mm akustické měniče slibující mimořádný zvukový zážitek. V kombinaci s technologií prostorového zvuku DTS Headphone:X 2.0 nabízejí zvuk, který vás ponoří do herního světa. Výbavu doplňují otočné koženkové náušníky a mikrofon s funkcí flip-to-mute pro vypnutí zvuku. Tato sluchátka jsou univerzálně použitelná pro mnoho různých zařízení.

Novou řadu sluchátek Logitech G uzavírají stereofonní herní sluchátka Logitech G332. Nabízejí stejný komfort a kvalitu jako ostatní produkty v této řadě a jsou volbou pro ty, kdo si chtějí pořídit svoje první herní sluchátka.

Všechna sluchátka z této řady je možné nastavovat pomocí konfiguračního programu Logitech G HUB. Logitech G HUB je nové pokročilé herní softwarové rozhraní, které podporuje maximální využití herního vybavení. Díky přehlednému a modernímu ovládání mohou hráči rychle nakonfigurovat svoje vybavení pro konkrétní hru, sdílet a stahovat profily jiných hráčů atd.

příloha_ovladnete_sva_data

Cena a dostupnost

Rodina herních sluchátek Logitech je dostupná za níže uvedené doporučené maloobchodní ceny:

  • Bezdrátová herní sluchátka Logitech G935 7.1 LIGHTSYNC – 5 299 Kč
  • Herní sluchátka Logitech G635 7.1 – 4 129 Kč
  • Herní sluchátka Logitech G432 7.1 – 2 199 Kč
  • Stereofonní herní sluchátka G332 – 1 659 Kč

Byl pro vás článek přínosný?