Hlavní navigace

Logitech představuje ergonomickou myš

4. 9. 2018

Sdílet

 Autor: Logitech
MX VERTICAL snižuje namáhání zápěstí a předloktí bez snížení produktivity práce

Společnost Logitech představila Logitech MX VERTICAL, svoji novou ergonomickou myš, která kombinuje vědecky ověřenou ergonomickou konstrukci s výkonem produktů prestižní řady Logitech MX. Myš MX VERTICAL je navržena tak, aby se snížily namáhání předloktí a tlak na zápěstí. Její neobvyklý 57° svislý sklon byl optimalizován s ohledem na ergonomickou polohu ruky, aniž by se tím omezila produktivita práce. 

Logitech

Vědecky otestovaná a odborníky na ergonomii schválená myš MX VERTICAL je zkonstruována tak, aby se dala přirozeně uchopit, asi jako kdybyste chtěli někomu podat ruku. Její 57° svislý sklon umožňuje ve srovnání s používáním běžné myši snížit svalovou aktivitu až o 10 %, aniž by se jakkoliv narušila funkčnost. Komfortní tvar myši vyhovuje různým tvarům a velikostem ruky a texturovaný pryžový povrch a opěrka palce zajišťují pevný a přirozený úchop.

MX VERTICAL obsahuje snímač s vysokou přesností a rozlišením 4 000 DPI. Výsledkem je až čtyřnásobné zkrácení potřebných pohybů ruky a snížení únavy při práci s myší. Přepínač rozlišení umožňuje okamžitě nastavit rychlost a přesnost pohybu kurzoru. S myší MX VERTICAL si nikdy nemusíte dělat starosti, že jí dojde energie. Plně nabitá dobíjecí baterie vydrží až čtyři měsíce a rychlé jednominutové nabíjení vystačí až na tři hodiny práce. Díky funkcím Logitech Easy-Switch a Logitech Flow můžete s myší MX VERTICAL pohodlně přepínat mezi dvěma počítači, a dokonce mezi nimi kopírovat a vkládat obsah, obrázky a dokumenty.

příloha_ovladnete_sva_data

Cena a dostupnost

Myš MX VERTICAL bude stát kolem 3 000 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?