Hlavní navigace

Microsoft bezděčně potvrdil existenci Surface Mini

20. 6. 2014

Sdílet

 Autor: microsoft/techspot.com
Od Microsoftu se očekávalo, že odhalí Surface Mini na stejné květnové akci, na které představil Surface Pro 3. V poslední chvíli si to však redmondský gigant rozmyslel.

Od té doby firma ani nepotvrdila (ale ani nevyvrátila) pouhou existenci zmenšené verze svého tabletu. Nicméně uživatelská příručka pro Surface Pro 3 je plná narážek na Mini, takže jej vlastně bezděčně prozrazuje. Referencí na Surface Mini v příručce je příliš mnoho na to, aby to byla náhoda.

Mezi reference, na něž jako první upozornil Paul Thurott, patří:

 „Předtím, než svůj Surface Pen použijete poprvé, budete muset nainstalovat AAAA baterie. Své nové pero spárujete se Surface Mini o něco později v průběhu nastavení.“

„Otočte Surface Mini podle libosti.“

„Klikněte na horní tlačítko, abyste otevřeli OneNote, a to i když je váš Surface uzamknut. Technologie Bluetooth spojí váš Surface Pen se Surface Mini nebo Surface Pro 3, takže když kliknete na ono tlačítko, váš Surface zareaguje ihned.“

„Jestliže chcete učinit více než jen rychlou ručně psanou poznámku, odemkněte Surface Mini.“

 

příloha_ovladnete_sva_data

Není zatím jasné, proč přesně byl Mini stažen z květnové tiskové konference. Čas na velké odhalení si určí Microsoft. Příliš dlouhé čekání by bylo chybou, uvážíte-li, že ve skladech Microsoftu se již nyní práší na tisíce miniaturních tabletů Surface.

Zdroj: IDG News Service

Byl pro vás článek přínosný?