Hlavní navigace

Microsoft nabízí předplatné TechNet s řadou bonusů včetně plných verzí softwaru

31. 1. 2008

Sdílet

Speciální nabídka předplatného TechNet Subscription nyní přináší kromě plných verzí softwaru Microsoft i kompletní videa z konference TechEd 2007

Speciální nabídka předplatného TechNet Subscription nyní přináší kromě plných verzí softwaru Microsoft i kompletní videa z konference TechEd 2007

Jedná se o časově omezenou akci, neboť při zakoupení nebo obnovení předplatného TechNet Subscription do 29. února 2008 získávají předplatitelé kromě přístupu k plným verzím softwaru společnosti Microsoft i časově neomezený přístup do kompletního archivu video záznamů všech prezentací z konference TechEd 2007. Poprvé v historii tak zájemci mohou online shlédnout kompletní obsah včetně všech prezentací z této největší IT konference pořádané v Barceloně na podzim minulého roku. Konference se každoročně účastní na 9 000 IT profesionálů a vývojářů.

Služba TechNet Subscription je tím nejjednodušším způsobem, jak získat přístup k plným verzím softwaru Microsoft. A to včetně betaverzí nových produktů určených pro testování a nekomerční použití dříve, než se dostanou na trh. Kromě toho umožňuje i přístup ke znalostní databázi a článkům, e-learningovým kurzům, technickým informacím a technické podpoře. Minimálně roční předplatné nyní navíc zajistí i stovky hodin video záznamů z konference TechEd, a to v podání těch nejlepších světových prezentátorů a odborníků.

Více informací, včetně možnosti zakoupení předplatného, naleznete zde.

Nová služba v rámci Microsoft TechNet

Pro české zájemce připravil Microsoft ještě další speciální nabídku TechNet Spotlight!. Prostřednictvím této služby mají uživatelé zdarma přístup do video archivu záznamů z největších konferencí společnosti Microsoft v České republice. Služba TechNet Spotlight! přináší mimo jiné i záznamy z TechNet konference, která se uskutečnila na podzim 2007 v Praze a Brně. Služba využívá technologie Silverlight a kromě video záznamů (dostupných online ke sledování nebo i ke stažení) jsou na zmíněné internetové stránce zdarma přístupné také MP3 záznamy, videa pro mobilní zařízení a PPT prezentace.

Obsah služby TechNet Spotlight! naleznete na www.technetspotlight.cz.

 

Byl pro vás článek přínosný?