Hlavní navigace

Mobile Internet Forum: imerzivní technologie, vývoj a distribuci mobilních aplikací v praxi

22. 9. 2022

Sdílet

 Autor: Internet Info
Na svět nových mobilních technologií a jeho vliv na vzdělání nebo byznys, tvorbu inspirativních mobilních aplikací, digitalizaci i kyberbezpečnost se zaměří konference Mobile Internet Forum 2022.

Jak imerzivní technologie, virtuální a rozšířenou realitu uchopily úspěšné firmy a organizace vám prozradí řečníci konference Mobile Internet Forum 2022. Ukáží také, jaké jsou aktuální trendy mobilních aplikací, jak úspěšně přistoupit k jejich designu a jak je co nejlépe dostat mezi uživatele. Zaměří se na trh mobilních her a příležitosti pro značky a na ochranu dat v mobilních zařízeních. Vše na výsledcích z případových studií a v datech. 

Sejdeme se 4. října v prostorách pražského Hotelu Jalta na Václavském náměstí, kde si řadu technických novinek budete moct vyzkoušet sami. 

Na co se můžete těšit?

Data a kyberbezpečnost v digitálním prostředí

Na problematiku dat a kyberbezpečnosti v prostředí mobilních aplikací se zaměří Dominik Hádl z Monstarlab. Kromě nových trendů zabezpečení dat v kontextu nedávných útoků se můžete těšit i na konkrétní ukázky, jakým způsobem se dá napadení zabránit nebo s ním bojovat.

Chcete mobilní aplikaci? Hlavně ji neubijte svou vizí

Mobilní aplikace jsou skvělé a má je každá druhá velká značka. Chcete taky? Zastavte se. Aplikace selhávají nejčastěji ve 3 hlavních oblastech: uživatelé v nich nevidí dostatečnou hodnotu, nevědí, jak je používat, anebo je jejich vývoj o měsíce až roky protahovaným peklem, s nímž si programátoři neumí poradit. Lukáš Pitter z agentury 2FRESH vás provede základy designového procesu, které mohou takto černé scénáře odvrátit. 

Od mobilu k metaverzu: Jak imerzivní technologie mění zábavu i byznys

Mobilní zařízení nám už pomocí rozšířené reality umí nakonfigurovat produkt podle našich představ nebo objevovat nová místa, otevřít portály do jiných světů. Kateřina Hanáčková a Robin Pultera z Brainz Immersive vám ukáží, jak tyto reality pronikají do umění, průmyslu i marketingu, a představí trendy, které určují nový směr produkce obsahu.

Jak dostat mobilní aplikaci mezi lidi

Původně studentský projekt virtuálního fitness kouče zaznamenal boom v období covidové pandemie a mobilní aplikaci Fitify si stáhlo už více než 15 milionů uživatelů. Růst podpořilo také navázání pravidelné spolupráce sApplem a vy se v přednášce Oldřicha Janušky můžete těšit na tipy a zkušenosti, jak se dostat mezi nejlepší fitness aplikace.

ŠKODA FOUNDERS: Interaktivní adventura v Messengeru

Messenger Bot je jednou z nejoblíbenějších platforem pro automatizaci na internetu. Jak se na jeho základu povedlo postavit komiksovou, dějovou, interaktivní videohru s možností ovlivňovat svými činy celý děj a kolik hráčů se zapojilo prozradí Daniel Krásný ze Socialsharks.

Budoucnost mobilního gamingu 

Jsou mobilní hry pouze kratochvíle při cestě MHD nebo plnohodnotný herní žánr? Jak vypadá typický hráč? Má mobilní gaming esportový potenciál? Jak velký je trh mobilních her a jaké přináší příležitosti pro firmy a marketéry? Nejen tyto, ale i další otázky zodpoví přednáška Martina Doležela ze Samsung Electronics.

příloha_ovladnete_sva_data

A je toho mnohem víc. Přijďte se inspirovat a bavit tím nejlepším ze světa mobilního internetu. Program konference Mobile internet Forum najdete na webu akce, kde se můžete i zaregistrovat

Hlavním partnerem konference je společnost Zásilkovna. Mediálními partnery jsou Cnews, Marketing Journal a MediaGuru. Organizátorem je server Lupa.cz a TUESDAY Business Network, produkci zajišťuje Internet Info. Produktovým partnerem je EasyEvent.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku