Hlavní navigace

Monitor Philips 275C5QHGSW souzní s náladou uživatele

2. 11. 2015

Sdílet

 Autor: Philips
27palcový monitor Moda s podstavcem Ambiglow Plus Base vytvoří vnější osvětlení

Pro intenzivnější zážitek ze sledování vytváří technologie Ambiglow Plus na podstavci a kolem displeje světelnou záři, synchronizující se s barvami na obrazovce. Světlo je funkční i ve chvíli, kdy je monitor vypnutý, což uživatelům umožní přizpůsobit si jeho barvu a jas. V místnosti tím vznikne jedinečná atmosféra.

Philips

Podstavec Ambiglow Plus Base vytváří náladové osvětlení pro každý den. Uživatelé si mohou nastavit barvy tak, jak jim to nejlépe vyhovuje – například energizujícící modrou ve dne, hřejivou pro večer nebo „kouzelnou“ v noci. Pokud byste si nedokázali vybrat, můžete na monitoru nechat probíhat barevné spektrum. Podstavec Ambiglow Base se v rámci časového nastavení automaticky zapne při uvítání nebo kvůli probuzení a v noci se zase sám vypne. Uživatelé si také mohou zvolit barvy, které se zesynchronizují se zobrazením na monitoru.  

Full HD rozlišení displeje zaručuje ostrý obraz a technologie AH-IPS LCD se stará o ultraširoké pozorovací úhly a skvělý barevný kontrast. Technologie Flicker-Free zase eliminuje blikání, které unavuje oči a podepisuje se na pracovní produktivitě.

Monitor Ambiglow Plus Base je vybavený dotykovým pásem pro volbu režimu a barev s jednoduchým ovládáním poklepem či gestem. Nový monitor obsahuje další chytré technologie od Philipsu: funkce SmartContrast automaticky upravuje barvy a intenzitu podsvícení pro lepší kontrast u digitálních obrázků a videí. K dispozici je i úsporný ekonomický režim. Funkce SmartImage automaticky rozpozná, co uživatelé sledují, a nabídne možnosti pro výběr specifického aplikačního režimu. 5ms funkce SmartResponse pak automaticky nastavuje čas odezvy pro hraní her nebo přehrávání videí a odstraňuje tím chvění, zpožďování a rozmazávání obrazu.

příloha_ovladnete_sva_data

Displej Philips 275C5QHGSW/00 bude k dispozici začátkem listopadu za cenu 10 990 Kč (389 EUR). 

Technické parametry:

Specifikace

Philips 275C5QHGSW/00 display

LCD panel, velikost

AH-IPS LCD

Podsvícení

W-LED

Velikost panelu

27“/ 68,6 cm

Zobrazovací plocha

597,88 (H) x 336,31 (V)

Optimální rozlišení

1 920 x 1 080 @ 60 Hz

Pozorovací úhly

178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10

Jas

250 cd/m²

Barvy

16,7 milionu

Konektivita

  • VGA (Analog ), HDMI (digital, HDCP),
    MHL-HDMI (digital, HDCP)
  • Sync výstup: Separate Sync, Sync on Green
    Audio (In/Out): HDMI audio out

Byl pro vás článek přínosný?