Hlavní navigace

Moto G4 bude k mání i v České republice

14. 9. 2016

Sdílet

 Autor: Lenovo
Lenovo přináší nejnovější generaci smartphonu Moto G4, který vydrží celý den na jedno nabití a s volitelnou nabíječkou TurboPower je možné ho během 15 minut nabít na dalších 6 hodin provozu.

Lenovo přináší nejnovější generaci smartphonu Moto G4, který vydrží celý den na jedno nabití a s volitelnou nabíječkou TurboPower je možné ho během 15 minut nabít na dalších 6 hodin provozu.

Chytrý telefon Moto G4 na první pohled zaujme svým tenkým, jednoduchým designem a 5,5palcovým displejem s Full HD rozlišením. Pod povrchem skrývá osmijádrový procesor, 2 GB operační paměti a podporu vysokorychlostního připojení LTE (4G).

Moto G4 se navíc může pochlubit 13Mpx fotoaparátem s funkcí HDR a bleskem se dvěma LED diodami pro lepší vyvážení barev. Širokoúhlý přední má rozlišení 5Mpx.

příloha_ovladnete_sva_data

Díky baterii s kapacitou 3000 mAh má Moto G4 energii po celý den. Jakmile dojde baterie, stačí připojit nabíječku TurboPower, která je samostatně v prodeji. Během pouhých 15 minut se smartphone dobije až na dalších 6 hodin provozu. Funkce chytré správy dvou SIM karet usnadní uživatelům práci i při hovorech. Smartphone si zapamatuje, kam ze které SIM karty nejčastěji voláte, a příště pro volané číslo navrhne správnou kartu. Nehrozí proto, že byste pro pracovní hovory využívali své soukromé číslo a naopak.

Smartphone Moto G4 Plus se je podobný jako Moto G4, ale nabízí i něco navíc. Hlavní 16Mpx fotoaparát se dvěma pokročilými způsoby automatického zaostřování, 5Mpx přední fotoaparát či čtečka otisků prstů. Nová generace smartphonu Moto G4 je na našem trhu dostupná za cenu od 6 999 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?