Hlavní navigace

Nabíjejte v autě pohodlně, bezpečně a bez drátů!

22. 2. 2022

Sdílet

 Autor: Yenkee
Značka Yenkee představila novou magnetickou bezdrátovou nabíječku telefonu Yenkee YSM 615 s upevněním do větracích otvorů automobilu. Ta je díky otočnému kloubu s rotací 360° a nastavitelnému úhlu pro optimální zobrazení displeje perfektním řešením na cesty. Magnetické uchycení telefonu a bezdrátové nabíjení je kompatibilní s technologií MagSafe, a proto je vhodná pro telefony Apple iPhone.

BEZDRÁTOVÉ NABÍJENÍ 15 W

Nabíječka Yenkee YSM 615 podporuje rychlé nabíjení o výkonu až 15 W. Díky inteligentnímu čipu rozpozná vaše zařízení a spustí nabíjení s optimálním výkonem. Pro dosažení rychlého nabíjení musíte k nabíječce připojit adaptér s technologií QC 3.0 případně PD 20 W. Poté je kompatibilní se všemi telefony vybavenými bezdrátovou technologií se standardem Qi, které jsou touto technologií vybaveny přímo z výroby, nebo si k nim dokoupíte kompatibilní doporučené příslušenství.


Autor: Yenkee

KOMPATIBILNÍ S APPLE MAGSAFE

Magnetická bezdrátová nabíječka Yenkee YSM 615 je vybavena technologií MagSafe a díky tomu, k ní můžete bez obav připojit následující typy telefonů Apple: iPhone 12|iPhone 12 Pro| iPhone 12 Pro MAX| iPhone 12 mini| iPhone 13| iPhone 13 Pro| iPhone 13 Pro MAX| iPhone 13 mini

příloha_ovladnete_sva_data


Autor: Yenkee

BEZPEČNOST A POHODLÍ

Držák magnetické bezdrátové nabíječky Yenkee YSM 615 je navržen pro spolehlivé připevnění k mřížce větracích otvorů v autě. Váš telefon uchopí díky magnetu a udrží ho bezpečně na svém místě i v nerovném terénu. Navíc disponuje detekcí cizích předmětů, ochranou proti přehřátí, ochranou proti vstupnímu přepětí a ochranou výstupu před nadproudem.

Na českém trhu v prodeji za 699 Kč od února 2022.


Autor: Yenkee

Byl pro vás článek přínosný?