Hlavní navigace

Nakládají vaši zaměstnanci s důvěrnými firemními daty bezpečně?

19. 9. 2019

Sdílet

 Autor: Samsung
Jak ochránit všechna firemní zařízení před neautorizovanými přístupy, vniknutím malwaru a dalšími hrozbami? V případě služebních počítačů jsou už dnes možnosti široké, co ale například mobilní telefony?

(PR článek)

  •  Integrované řešení zažene rizika i obavy

Řešení nabízí platforma Samsung Knox, která chrání zařízení Samsung pomocí zabudovaného, několika úrovňového a důmyslného bezpečnostního systému. Umí toho ale mnohem více a je tak perfektním nástrojem podnikové správy mobilních zařízení.

 

 

  • Spolehlivější než švýcarské hodinky

Švýcarská státní železniční společnost SBB využívá produkty Samsung s integrovaným řešením Knox pro všech svých 33 tisíc zaměstnanců. Platforma umožňuje společnosti SBB unifikovat a v reálném čase synchronizovat aplikace na všech zařízeních a centrálně je aktualizovat bez nutnosti zásahu koncových uživatelů.

Toho drážní podnik využívá pro interní komunikaci, sdílení informací mezi dispečery a vlakvedoucími, nebo pro prostou aktualizaci jízdních řádů. To vše bez obav ze ztráty firemních dat.

 

  • Hezká karoserie bez chytrého zabezpečení nestačí

Neotřelým způsobem, totiž pro výstavní a předváděcí účely, Samsung Knox využívá český výrobce vozů Škoda Auto. Na autosalonech pomocí telefonů Samsung Galaxy S s řešením Samsung Knox Configure a chytrými hodinkami Galaxy Watch demonstruje konektivitu mobilních zařízení s vozy Škoda.

Přístroje Samsung pak asistovaly vozům CITIGOe iV na světové premiéře v Bratislavě, Karoq nebo modelu Scala na světovém představení dealerům a fleetovým zákazníkům ve Španělsku.

 

příloha_ovladnete_sva_data

  • Nižší náklady, nejrychlejší odezva, absolutní bezpečí

Zařízení s platformou Samsung Knox jsou instalována vzdáleně v rámci tzv. out-of-the-box procesu, bez ohledu na jejich lokaci – což výrazně ulehčí nákladům na jejich IT správu.

Zabezpečení pomocí Samsung Knox je navíc vázáno na hardware a přístroje jsou tím pádem je chráněny i proti odcizení. Tato ochrana se totiž nedá obejít ani v autorizovaném servisu, jedině IT administrátorem.

Byl pro vás článek přínosný?