Hlavní navigace

NEC uvádí LCD monitor MultiSync 24WMGX3 s podporu sRGB

11. 10. 2008

Sdílet

Společnost NEC Display Solutions představuje nový LCD displej NEC MultiSync 24WMGX3, který je součástí série GX NEC MultiSync, který si nyní blíže přiblížíme.


Společnost NEC Display Solutions představuje nový LCD displej NEC MultiSync 24WMGX3, který je součástí série GX NEC MultiSync, který si nyní blíže přiblížíme.

Monitor je opatřen AMVA panelem, který podle slov výrobce nabízí dynamický kontrastní poměr 2000:1 (nedynamický kontrast činí 1000:1), věrnou reprodukci barev a velké pozorovací úhly až 178°. Povrch je upravený jako nelesklý a optimální rozlišení činí 1 920 x 1 200 bodů. Jas dosahuje hodnoty 500 cd/m2.

NEC MultiSync 24WMGX3 je vybaven mnoha konektory, jako VGA, DVI-D s HDCP, dvěma HMDI vstupy, S-Video vstupem a v neposlední řadě komponentním a kompozitním video vstupem. Po připojení TV-tuneru, kamery nebo fotoaparátu pomocí vstupů S-video komponenty nebo kompozitní video porty může být tento displej použit jako samostatně stojící Full HD highdefinition panel.

Klíčovým znakem NEC MultiSync 24WMGX3 je jeho vzhled “piano black”, spočívající v černém lesklém rámečku s designem zkosených hran (viz obrázek pod článkem).

příloha_ovladnete_sva_data

NEC MultiSync 24WMGX3 je rovněž vybaven podporou sRGB a dobou odezvy 6 ms, díky čemuž je také vhodný pro reprodukci videa a dalších dynamických dějů, jakož i pro high-end herní aplikace. Vzhledem k širokoúhlému obrazu nabízí také režim zobrazení obraz – v - obraze. Do rámečku displeje jsou integrovány dva pětiwattové reproduktory, které mají za cíl přinést prostorový zvuk a v rámci možností i co nejvyšší kvalitu.

Displej NEC MultiSync 24WMGX3 je výškově nastavitelný o 60 mm. O úpravu podsvícení v závislosti na okolním jasu je postaráno díky funkci AmbiBright. S pomocí integrovaného světelného čidla a funkce AmbiBright je možné zvolit ideální hodnotu jasu konkrétní aplikace s ohledem na okolní osvětlení.
Nenechte si ujít:
Stanou se FED displeje náhradou za LCD i CRT?

Asus a Realtek vyvíjejí bezdrátové LCD monitory

Největší LCD monitor na světě je již v provozu

52palcový LCD monitor NEC míří na trh

Asus uvádí supertenký 22" LCD monitor LS221H

LCD monitor Samsung SyncMaster 2263DX: Dva v jednom

Asus uvádí LCD monitory s web kamerou


Inteligentní vizuální kontrola režimu rovněž reguluje jas displeje podle ergonomických kriterií, včetně takových aspektů jako je jas aktuálně zobrazovaného obrázku, případně typ aplikace, kterou právě spravujete (Video, Text, Film atd.)

Nový NEC MultiSync 24WMGX3 je již nyní komerčně dostupný v černé barvě. Doporučená koncová cena činí 23 600 Kč včetně DPH. Součástí balíčku jsou napájecí
kabel, Analogový kabel, DVI-D a HDMI kabely, příručka, instalační CD, ovladače a také dálkové ovládání. NEC Display Solution Europe poskytuje kompletní tříletou záruku, včetně podsvitu, systémem Door – to Door.


Monitor NEC MultiSync 24WMGX3.

 

Byl pro vás článek přínosný?