Hlavní navigace

Nejmenší TV tuner AVer3D Volar Mini

2. 5. 2011

Sdílet

 Autor:
Společnost AVerMedia představila nejmenší USB 3D TV tuner současnosti, nabízí i konverzi 2D do 3D.

AVer3D Volar Mini je malý, ale uvnitř údajně dostatečně výkonný 3DTV tuner pro PC. Uživatelé si mohou vychutnat nejenom sledování a nahrávání klasické digitální TV, ale i 3D televize na svých stolních počítačích nebo noteboocích. Navíc to znamená, že s AVer3D Volar Mini lze jakýkoliv, nahrávku nebo film převést přímo do 3D podoby. AVer3D Volar Mini bude nabízena ve dvou barevných provedeních - modrém a růžovém.

Doprovodný TV software AVerTV 3D přichází s novým a údajně intuitivním uživatelským rozhraním a s možností příjmu a nahrávání HD a 3D živého TV signálu na PC. Ale ani v případě, pokud není žádný živý 3DTV signál dostupný, díky technologii see3D můžete obraz jakékoliv živé 2D TV, nahrávky a filmu převést do 3D a tím alespoň trochu vyřešit nedostatek dostupného 3D obsahu.

AVer3D Volar Mini disponuje širokou podporou 3D zobrazovacích metod. Díky podpoře anaglyfních, polarizovaných i aktivních zařízení pro sledování 3D obrazu v aplikaci AVerTV 3D si tak každý uživatel může snadno vyzkoušet 3D zážitek na svém PC bez nutnosti dalších investic do nového hardware. Novinkou navíc je, že si uživatelé mohou nastavit hloubku obrazu výsledného 3D efektu. Pro dosažení maximálně intenzivního 3D zážitku však AVerMedia doporučuje použít nVidia 3D Vision Kit, grafickou kartu s podporou 3D zobrazení a 3D-ready monitor.

AVer3D Volar Mini ale není pouze o 3D zobrazení, svým uživatelům poskytuje navíc i řadu nových funkcí, možnost individuálního nastavení pro každý program zvlášť a možnost přenastavení jednotlivých funkcí pro použití s Vaším dálkovým ovladačem, zvolenými klávesami, či prostými gesty myší. Všechna nastavení a seznamy programů lze nyní navíc uložit a v případě potřeby kdykoliv obnovit. Funkce TimeShift a PIP jsou v aplikaci AVerTV 3D doplněny o možnost plánování nahrávání, kde lze provádět rovněž do formátů pro PSP, iPod, iPhone, iPad, nebo Apple TV. Samozřejmostí pak je podpora tuneru AVer3D Volar Mini pro využívání služby SnugTV ke streamování živé TV po internetu.

AverMedia Aver3D Volar Mini

Byl pro vás článek přínosný?