Hlavní navigace

Nová generace chytrých náramků EVOLVEO FitBand B5

3. 9. 2019

Sdílet

 Autor: EVOLVEO
Chytrý fitness náramek s vlastním GPS modulem a vodotěsností IP68

EVOLVEO rozšiřuje svoji nabídku chytrých náramků řady FitBand B o novou, vylepšenou generaci, která nese označení B5. EVOLVEO FitBand B5 má vlastní integrovaný aktivní GPS modul a díky vodotěsnosti až do úrovně IP68 je vhodný i pro vodní sporty včetně plavání. Umí měřit krevní tlak i tepovou frekvenci. FitBand B5 je lokalizován pro české a slovenské prostředí. Moderní a elegantní „slim“ design náramku zvýrazňuje černé provedení, tělo strojku je vyrobeno z polymeru ABC a polykarbonátu. Pásek je vyroben z plastického polyuretanu TPU. Informace se zobrazují na barevném OLED displeji. Náramek váží pouhých 26 gramů a v pohotovostním režimu vydrží až 15 dní. 

 EVOLVEO

Pro sportovní aktivity v každé situaci

EVOLVEO FitBand B5 je všestranný pomocník pro celou řadu sportovních aktivit. FitBand B5 poskytuje komplexní data, která napomohou rozvíjet sportovní aktivity, posilovat motivaci a ve spojení s přehlednou aplikací povedou ke zlepšení výkonu a zdravému životnímu stylu. FitBand B5 mimo jiné měří krevní tlak a tepovou frekvenci, vypočte hodnotu kalorií, měří kvalitu spánku. Mezi sportovními funkcemi nechybí i krokoměr. Díky vodotěsnosti až do úrovně specifikace IP68 je možné jej používat i při plavání. Tato činnost má v aplikaci i vlastní režim.

Spolupráce s chytrým telefonem

Fitness náramek FitBand B5 lze bezdrátově propojit s chytrým telefonem. Vibrace náramku oznámí a OLED displeji se zobrazí příchozí hovory, SMS zprávy i oznámení z oblíbených aplikací (Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Instagram a Twitter). FitBand B5 spolupracuje s chytrými telefony se systémem iOS i Android.

Integrovaný GPS modul pro větší přesnost a svobodu pohybu

Díky vlastnímu vestavenému GPS modulu je měření venkovních aktivit přesnější a pro sledování pohybu není nutné používat chytrý telefon. FitBand B5 lze tedy plnohodnotně používat i bez chytrého telefonu, který může zůstat doma. Integrovaný GPS modul pak umožní v aplikaci zobrazit trasu na mapě, celkovou vzdálenost, průměrné tempo, rychlosti, výpočet aerobních zón a mnoho dalšího.

příloha_ovladnete_sva_data

Dostupnost a cena

Chytrý fitness náramek EVOLVEO FitBand B5 je dostupný za doporučenou koncovou cenu 1 490 Kč včetně DPH.

Byl pro vás článek přínosný?