Hlavní navigace

Nová generace herních notebooků od ASUSu

23. 5. 2012

Sdílet

 Autor: ASUS
Společnost ASUS představila herní notebooky ROG G75VW a G55VW, které tvoří pátou generaci herních notebooků série Republic of Gamers G od tohoto výrobce.

Mezi hardwarovou výbavu novinek patří třetí generace procesorů Intel Core, grafická karta NVIDIA GeForce GTX 660M nebo 670M i možnost zapojení dvou pevných disků v konfiguraci RAID 0/1. Dále se uživatelé dočkají možnosti rozšíření paměti až na úctyhodných 16 GB RAM. ASUS u novinek nezapomněl ani na chlazení – to zajišťují dva účinné inteligentní ventilátory.

příloha_ovladnete_sva_data

Do výbavy obou strojů patří displej s rozlišením Full HD, u 17palcového modelu G75 se pak jedná o displej trojrozměrný s 3D brýlemi s aktivní závěrkou a technologií NVIDIA 3D LightBoost. Oba modely se pak mohou chlubit zvukem zajištěným technologií ASUS SonicMaster Lite i kvalitními integrovanými reproduktory a subwooferem.

Vzhled obou notebooků je inspirován designem neviditelných bojových letadel, s nízkým profilem a matnou povrchovou úpravou. Samozřejmostí jsou dedikované hráčské funkce. Model G55VW je v prodeji již nyní za doporučenou maloobchodní cenu 31 990,- Kč včetně DPH. Model G75VW se začne prodávat v průběhu června za cenu 34 990,- Kč včetně daně.

Byl pro vás článek přínosný?