Hlavní navigace

Nová verze odolného notebooku Panasonic

6. 3. 2018

Sdílet

 Autor: Panasonic
Díky delší životnosti baterie, vyššímu zabezpečení a pokročilým funkcím je toto zařízení žádané mezi mobilními pracovníky

Panasonic představil nejnovější verzi svého plně odolného odpojitelného notebooku, který do oboru mobilní profesionální výpočetní techniky přináší bezkonkurenční výkon, vyšší zabezpečení a prvotřídní použitelnost. Toughbook CF-20, původně uvedený v roce 2015, je stále prvním a jediným plně odolným notebookem s obrazovkou 10,1 palců a zároveň odpojitelným tabletem. 

Panasonic

Vylepšený Panasonic Toughbook CF-20 nabízí vyšší výkonnost při menší spotřebě energie díky technologii procesoru Intel Core vPro 7. generace. Zařízení 2 v 1 se nyní dodává s vyšší, 17hodinovou výdrží baterie a druhou baterií ve standardním vybavení v oblasti klávesnice. Samotný tablet může fungovat 8,5 hodiny. Kombinace těchto dvou nových funkcí znamená, že nově vylepšený CF-20 disponuje výrazně vyšším výkonem a doslova dvojnásobnou životností baterie.

Společnost Panasonic dále vylepšila zabezpečení přihlášení na zařízení díky nové přední kameře s Windows Hello spolu s infračervenými senzory a LED, což znamená, že se uživatelé mohou přihlásit a jsou rozpoznáni pomocí 3D obrázků oblličeje. Bezpečně se tak přihlašují bez zadávání hesla. Zařízení se také dodává s odpojitelným SSD jako projektovou možností na ochranou citlivých dat. TPM 2.0 poskytuje klíč v hardwaru určený k šifrování a dešifrování zařízení v izolaci a poskytuje tak ještě vyšší zabezpečení pro korporátní prostředí a možnost podpory kriticky důležitých vládních záležitostí a obrany.

Mezi nové funkce patří i volitelná čtečka magnetického proužku, která umožňuje například čtení věrnostních karet, řidičských průkazů a členských karet. Výrazná zlepšení zadního fotoaparátu zajišťují ostřejší fotografie v lepší kvalitě, a to i v tmavších prostředích. Díky těmto funkcím, možnosti ovládání dotykové obrazovky v rukavicích, speciálnímu držáku pro umístění do vozidla a stolnímu replikátoru portů nemá Panasonic Toughbook CF-20 mezi mobilními profesionálními zařízeními konkurenci.

Vysoká univerzálnost

Panasonic Toughbook CF-20 má díky 6 různým provozním režimům širokou škálu profesionálních použití. Zařízení lze používat jako běžný notebook nebo v prezentačním režimu. Obrazovku lze složit dozadu a zařízení používat v konvertibilním režimu jako tablet nebo je možné tablet úplně odpojit. Díky zabudované rukojeti lze zařízení provozovat při pověšení na zeď, zavěšené na paži nebo při chůzi. Režim pro vozidlo pak zařízení umožňuje dokování do vozidla a používání za jízdy.

Toto zařízení najde své uplatnění například v pojišťovnictví, při správě vozového parku a pronájmu vozidel, využijí jej terénní pracovníci, pracovníci servisu a údržby v technických službách a telekomunikacích a pak také vládní orgány nebo obranné a záchranné složky.

Důležitým prvkem univerzálnosti notebooku Panasonic Toughbook CF-20 je komplexní škála průmyslových portů a doplňkového příslušenství. Zařízení se tak díky své flexibilitě uplatní v každé situaci.

příloha_ovladnete_sva_data

Cena a dostupnost

Notebook Panasonic Toughbook CF-20 se dodává se standardní tříletou zárukou a bude k dispozici od března 2018 za 2 218 £ (63 519 Kč) bez DPH.

Byl pro vás článek přínosný?