Hlavní navigace

Nové ERP od Inforu nabídne bezpečné metody integrace softwaru třetích stran

16. 9. 2011

Sdílet

Infor10, novou generaci podnikového softwaru vyznačující se vyšší uživatelskou přívětivostí pro běžné podnikové pracovníky a kompletním portfoliem odvětvově-specifických softwarových řešení, představila společnost Infor. Součástí novinky je i ION Suite, odlehčená middlewarová technologie.

Komponenty ION propojují a integrují aplikace Infor a aplikace třetích stran a ukládají informace v běžném formátu a úložištích. ION umožňuje, aby informace, které proudí mezi aplikacemi, analytickými nástroji a sociálními médii, byly dostupné uživatelům z jejich desktopů, notebooků a mobilních zařízení.

Na rozdíl od klasického middlewaru není odlehčená ION technologie umístěna v horní vrstvě nad existujícími aplikacemi, ale integrována přímo v nich. Výsledkem je rychlejší, jednodušší a spolehlivější integrace.

příloha_ovladnete_sva_data

„ION pomáhá vytvářet mobilní, sociální a flexibilní organizaci,“ řekl Soma Somasundaram, senior viceprezident pro globální produktový vývoj ve společnosti Infor. „Protože je odlehčená a postavená na otevřených standardech, umožňuje instalovat aplikace mnohem rychleji než klasický robustní middleware. Dovoluje zákazníkům zprovoznit nové aplikace rychleji a efektivněji, takže se mohou plně soustředit na své podnikání.“

ION umožňuje novým a existujícím Infor aplikacím a aplikacím od jiných výrobců pracovat jako ucelené řešení, přičemž podporuje tvorbu efektivních workflow a koncových podnikových procesů. Zároveň zvyšuje výkonnost systému a jeho upgradů.

Byl pro vás článek přínosný?