Hlavní navigace

Nové konvertibilní PC a notebooky HP Pavilion

1. 5. 2017

Sdílet

 Autor: HP Inc.
Nová zařízení HP Pavilion přicházejí s bohatou nabídkou vybavení a konfigurací, které byly dříve vyhrazeny pro produkty z vyšších řad

Mezi novinkami nechybí například použití prémiových materiálů jako 3D tvarovaný kov, který pomohl odstranit všechny viditelné spoje, USB-C pro více možností připojení a podpora aktivního pera, které na přístrojích řady HP Pavilion x360 umožní použití rozhraní Windows Ink. 

HP Inc.

Nový HP Pavilion x360 dává zákazníkům mobilitu a flexibilitu v konvertibilním balení. Zařízení HP Pavilion x360 budou k dostání s 11,6” HD IPS displejem nebo v HD a Full HD IPS variantě s úhlopříčkou 14” a 15,6”. Nejnovější laptopy HP Pavilion dostaly úžasný nový design inspirovaný řadami prémiových zařízení HP Spectre a HP ENVY. Kromě toho přináší HP zájemcům o zařízení HP Pavilion také škálovatelnost a výkon. Speciální panty převzaté z řady HP ENVY výrazně zpřijemňují psaní na klávesnici a také zlepšily přístup vzduchu ke spodním větráčkům. Nová řada HP Pavilion byla navržena s ohledem na maximální funkčnost. Díky kombinaci uživatelského pohodlí a lepšího výkonu umožněného prouděním vzduchu je proto dokonalá pro ty, kdo vytváří svá vlastní videa a upravují fotografie, které poté sdílí na sociálních sítích. Nové portfolio notebooků HP Pavilion přichází s 14”, 15,6” nebo 17” displeji v rozlišení Full HD nebo s Full HD IPS a možností zvolit také dotykovou variantu.

příloha_ovladnete_sva_data

Zařízení HP Pavilion x360 a laptopy HP Pavilion budou nabízeny s širokým výběrem konfigurací, aby dokázaly přesně reagovat na potřeby zákazníků vyžadujících spolehlivé připojení a nástroj pro efektivní práci, ale i zábavu. 

Ceny a dostupnost přístrojů HP Pavilion

  • HP Pavilion x360 11 bude v ČR dostupný v polovině června. Ceny budou stanovené v nejbližší době.
  • HP Pavilion x360 14 bude v tuzemsku k dispozici v polovině června.  Cenová nabídka by měla být známa co nejdříve.
  • HP Pavilion x360 15 bude v CZ dostupný v polovině června. Lokální ceny budou oznámené v nejbližší době.
  • HP Pavilion 14 bude v ČR dostupný v polovině června. Ceny budou stanovené.
  • HP Pavilion 15 s procesorem Intel Core sedmé generace bude v CZ dostupný v polovině června. Ceny budu stanovené v nejbližší době.
  • HP Pavilion 15 s procesorem AMD bude v CZ dostupný v polovině června. Ceny budu brzy stanovené.

Byl pro vás článek přínosný?