Hlavní navigace

Nové myši Genesis, tentokrát pro začátečníky

9. 11. 2017

Sdílet

 Autor: Genesis
Genesis uvádí dvě novinky – počítačové herní myši Krypton 110 a Krypton 190 – které úspěšně kombinují kvalitu a cenovou dostupnost

Cena myši Krypton 190 je mnohem nižší než pět set korun. Myš je vybavena vlastním softwarem, který mimo jiné umožňuje uživateli editovat makra a profily, a má osm programovatelných tlačítek. Myš se navíc může pochlubit precizním snímačem Avago 5050, odolnými spínači s životností 10 milionů kliknutí a dokonce RGB podsvícením. 

Genesis

V případě myši Krypton 110 je cena dokonce ještě nižší, a přesto je vyrobena z kvalitních komponent a dílů. Snímač této myši umožňuje zvolit rozlišení 800 nebo 2 400 DPI, spínače mají odolnost až 5 milionů kliknutí. Navíc je myš vybavena podsvícením ve čtyřech barvách – červená, růžová, fialová a modrá.

příloha_ovladnete_sva_data

Obě myši sdílejí společný design. Výrobce se nespokojil s nevzhledným a strohým vzhledem, typickým pro tuto cenovou kategorii, a vyrobil myš s designem opravdové herní myši. Pro posílení uživatelského komfortu mají myši optimální váhu a gumový povrch.

Cena a dostupnost

Myši Genesis jsou k dostání za doporučenou koncovou cenau 220 korun v případě myši Krypton 110 a 290 korun v případě Krypton 190.

Byl pro vás článek přínosný?