Hlavní navigace

Nové síťové kamery Canon

30. 12. 2016

Sdílet

 Autor: Axis
Axis rozšiřuje své portfolio bezpečnostních řešení a představuje sedm nových IP kamer Canon

Axis rozšiřuje své portfolio bezpečnostních řešení, která ve svém oboru představují špičku, a představuje sedm nových IP kamer Canon. Mezi ně patří například modely VB-S30VE, kompaktní venkovní mini kopulová kamera s otáčením / nakláněním / přiblížením obrazu (PTZ – pan/tilt/zoom), a VB-H761LVE, což je venkovní pevná kamera s 20násobným přiblížením a IR přisvětlením. Většina nových modelů je navržena pro venkovní dohled a všechny nabízejí obraz s vysokým rozlišením HDTV 1080p při plné snímkové frekvenci.

příloha_ovladnete_sva_data

Axis

Nové modely jsou:

  • VB-H761LVE – venkovní pevná kamera odolná proti vandalismu pro náročné okolní podmínky, nabízí 20násobné přiblížení a vestavěné infračervené (IR) přisvětlení. Je skvělou volbou pro průmyslové aplikace, kritické infrastruktury a komerční budovy, kde je nutné z větší vzdálenosti přibližovat záběr na objekty a aktuální dění.
  • VB-H760VE – venkovní pevná kamera odolná proti vandalismu pro náročné okolní podmínky, nabízí objektiv s 20násobným přiblížením. Vhodná je pro oblasti vzdělávání, průmyslu a zařízení v rámci kritických infrastruktur.
  • VB-H751LE – venkovní pevná kamera s 2,4násobným přiblížením a vestavěným infračerveným přisvětlením. Je určena pro sledování komerčních budov, skladů a kritické infrastruktury, a to i v naprosté tmě.
  • VB-H651VE – venkovní pevná kopulová kamera odolná proti vandalismu pro náročné okolní podmínky, nabízí otáčení / naklánění / rolování / přiblížení obrazu (PTRZ – pan/tilt/roll/zoom) a ultra širokoúhlý objektiv. Je určena pro venkovní monitoring prodejních prostor, komerčních budov a bank.
  • VB-S30VE – venkovní kompaktní mini PTZ kamera odolná proti vandalismu s vestavěným mikrofonem a PTZ funkcemi, včetně 3,5násobného přiblížení. Ideální volba pro diskrétní sledování například vzdělávacích a skladových prostor a tam, kde je požadavek na změnu zorného úhlu a přiblížení záběru na aktuální dění.
  • VB-S800VE – venkovní kompaktní pevná kopulová kamera odolná proti vandalismu s vestavěným mikrofonem. Vhodná pro diskrétní dohled v prodejních prostorech, bankách a vzdělávacích institucích.
  • VB-S910F – kompaktní pevná kamera pro vnitřní instalace s 3,5násobným přiblížením a vestavěným mikrofonem. Je určena pro diskrétní monitorování vnitřních prostorů například v prodejnách, vzdělávacích institucích a bankách.

Byl pro vás článek přínosný?