Hlavní navigace

Novell získává partnery svého řešení pro správu identit

18. 4. 2008

Sdílet

Například technologie Quest Software rozšiřuje dosah nástroje Novell Identity Manager o funkce pro správu uživatelů, oprávnění a ověřování v systémech Linux a Unix pomocí služby Microsoft Active Directory.

Novell získal nové technologické partnery, kteří rozšíří jeho řešení pro správu identit a zabezpečení.

Jako noví partneři Novellu pro řešení správy identit a zabezpečení byly díky své odbornosti v určitých bezpečnostních technologiích vybrány společnosti Aveksa, Blackbird Group, Eurekify, Layer 7 Technologies, LogLogic, Quest Software a SailPoint Technologies. Tito dodavatelé rozšiřují partnerský ekosystém Novellu mimo globální strategické aliance se společnostmi jako Honeywell, Microsoft nebo SAP a mimo program PartnerNet se stovkami nezávislých dodavatelů softwaru a hardwaru.
  • Aveksa: Poskytuje řídící funkce pro správu rolí a také vyhodnocování a certifikaci přístupových oprávnění v podniku. Doplňuje produkty Novell Identity Manager a Novell Sentinel.
  • Blackbird Group: Posiluje zálohovací a obnovovací funkce nástrojů Novell Identity Manager a Novell eDirectory.
  • Eurekify: Poskytuje zdokonalené funkce správy oprávnění, rolí a zásad pro Novell Identity Manager Roles Based Provisioning Module.
  • Layer 7 Technologies: Rozšiřuje dosah nástroje Novell Access Manager o funkce pro zabezpečení a správu webových služeb.
  • LogLogic: Poskytuje celopodnikovou správu protokolů událostí a analytické funkce, jež doplňují Novell Sentinel a Novell Identity Manager o historii aktivit uživatelů, dlouhodobé uchovávání protokolu, forenzní revize a vyhledávací funkce.
  • Quest Software: Rozšiřuje dosah nástroje Novell Identity Manager o funkce pro správu uživatelů, oprávnění a ověřování v systémech Linux a UNIX pomocí služby Microsoft Active Directory.
  • SailPoint Technologies: Poskytuje služby certifikace přístupu, vynucování zásad a správy rizik spojených s identitami, jež doplňují Novell Identity Manager a Novell Sentinel.


„Trh správy identit a zabezpečení nadále rychle roste, a to jak v nabídce řešení, tak v nárocích zákazníků,“ řekl Gerry Gebel, viceprezident a ředitel služeb Burton Group. „Distribuované obchodní modely, pracovní síly a aplikace, které nejsou podporovány heterogenními technologiemi, vyžadují flexibilní řešení, jež poskytnou zákazníkům okamžitou hodnotu. Těmto požadavkům nemůže vyhovět žádný samostatný dodavatel, a proto je důležité mít živý ekosystém partnerů a implementačních specialistů.“

Viz také:
Technologie PlateSpin dodá Novellu nástroje proti zhroucení
Správa identit od Sunu jako open source

Byl pro vás článek přínosný?