Hlavní navigace

Novinky Energy Sistem z oblasti zvuku

7. 10. 2015

Sdílet

 Autor: Energy Sistem
Energy Sistem rozšiřuje portfolio svých audio zařízení o dvě novinky – bezdrátová sluchátka BT9 s prostorovým zvukem a 100W Hi-Fi reprobox Tower 8

Obě hudební novinky se pyšní kvalitním zvukem díky použití technologií Multidriver a W.S.E. Uživatelé ocení také jednoduché a intuitivní ovládání či vestavěné akumulátory s výdrží až 16 hodin. Tradiční možnosti kabelového připojení navíc doplňuje bezdrátová technologie Bluetooth. 

Energy Sistem

Energy Headphones BT9 Bluetooth
Bezdrátová stereo sluchátka BT9 s integrovaným mikrofonem nabízejí uživatelům 3D hudební zážitek podtržený vysokou kvalitou zvuku a silnými basy – díky šesti reproduktorům, dvěma subwooferům a technologii Multidriver. Bezdrátové propojení se smartphonem či tabletem podporující systém Android, iOS a PlayStation zajišťují nejnovější technologie NFC a Bluetooth 4.0. Nechybí ani slot pro MicroSD kartu s kapacitou až 32 GB, takže hudební soubory lze přehrávat i napřímo, bez nutnosti propojování s hudebním přehrávačem.

Snadné ovládání sluchátek umožňují tlačítka umístěná přímo na jejich těle. Uživatel jimi může měnit hlasitost hudby, posuvat skladby, upravovat ekvalizér či třeba vyřizovat telefonní hovory – vše na vzdálenost až 10 metrů od synchronizovaného zařízení. Vestavěná lithiová baterie má při plném nabití výdrž až 16 hodin. Pro případ vybití baterie je součástí balení také odnímatelný audio kabel.

Energy Tower 8 Bluetooth
Bezdrátový Hi-Fi reprobox ve věžovém provedení (tzv. tower) má rozměry 25 x 25 x 106 cm a hmotnost 10,27 kg. Hlavním lákadlem je šestice reproduktorů a jeden subwoofer v konfiguraci 2.1, které poskytují výstupní výkon 100 W, takže bez problémů ozvučí každou párty. Systém Wide Sound Experience navíc produkuje zvuk vynikající kvality, který se šíří prostorem v úhlu 270°. Díky funkci nastavení volitelných profilů ekvalizéru mohou uživatelé upravovat frekvenční křivku dle svých vlastních představ.

Citlivá dotyková tlačítka, umístěná uvnitř horní desky reproboxu, zajistí snadné ovládání všech funkcí a zároveň nijak nenarušují okolní jednolitý povrch. K ovládání přístroje lze využívat také dálkový ovladač, který je součástí balení.

příloha_ovladnete_sva_data

Čelní strana horní desky reproboxu obsahuje malý integrovaný displej, který informuje uživatele o aktuálně zvolených hudebních režimech, radiových frekvencích či přehrávaných skladbách. Pravý bok horní desky obsahuje USB port pro připojení externích paměťových disků, linkový audio vstup, slot pro SD kartu a další USB port pro snadné dobíjení připojených zařízení. Součástí horní desky reproboxu je ještě držák pro vložení tabletu nebo smartphonu. Bezdrátové spojení s kompatibilními zařízeními, typicky smartphony či tablety, zajišťuje technologie Bluetooth 4.1 s dosahem až 10 metrů.

Cena a dostupnost
Bezdrátová stereo sluchátka BT9 lze koupit za 2 990 Kč s DPH, Tower 8 je v prodeji za doporučenou cenu 4 290 Kč s DPH.

Byl pro vás článek přínosný?