Hlavní navigace

Nový 25palcový monitor Philips s Quad HD rozlišením

29. 9. 2015

Sdílet

 Autor: Philips
Kvality nového monitoru Philips 258B6QJEB ocení i nároční uživatelé CAD-CAM nebo 3D aplikací.

Nejnovější monitor od Philipsu uživateli přináší ostrý a čistý obraz v rozlišení Quad HD (2 560 x 1 440 obrazových bodů). Vylepšený panel AH-IPS zaručuje věrnou reprodukci barev, rychlou dobu odezvy a nízkou spotřebu energie.

Philips

Monitor má vestavěné stereo reproduktory pro multimédia nebo USB 3.0 rozbočovač pro rychlé přenosy dat a dobíjení chytrých telefonů. Technologie Flicker-Free reguluje jas a snižuje blikání obrazovky, což zpříjemňuje sledování a snižuje únavu očí i při dlouhodobé práci s počítačem. 

Místo pro displej v šasi bylo využito beze zbytku, a monitor tak má elegantní, tenký rámeček. Hodí se pro práci s profesionálními aplikacemi, grafický design nebo hraní her, a uživatel navíc získá pocit, jako by pracoval s mnohem větším monitorem. 

příloha_ovladnete_sva_data

Pokročilý systém SmartErgoBase umožňuje snížit monitor pro pohodlnější sledování téměř až na úroveň desky pracovního stolu, a je tím vhodný i pro uživatele s bifokálními či trifokálními brýlemi. Každý uživatel si zkrátka může monitor nastavit podle svých potřeb tak, aby mu při práci vyhovoval co nejlépe.  

Nový monitor Philips 258B6QJEB bude k dispozici od konce září 2015 za cenu 9 990 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?