Hlavní navigace

Nový 4K monitor Philips

10. 11. 2016

Sdílet

 Autor: Philips
Profesionální barvy s širším gamutem UltraColor pro ještě jasnější obraz

Nový monitor Philips 328P6VJEB kombinuje rozlišení UltraClear s extra širokým barevným gamutem technologie Ultracolor a pokročilou VA technologii (Vertical Alignment) pro výjimečně vysoký kontrast. Nový model s úhlopříčkou 31,5 palce uživatelům poskytuje spoustu pracovního prostoru a možnost vychutnat si živý a detailní obraz v Ultra HD. Díky všestranné konektivitě a podpoře MHL je snadné ho připojit a užívat jeho funkce. 

Philips

Technologie UltraColor zdokonaluje obrazovou reprodukci a vzhledem k širšímu gamutu vytváří (95 % NTSC oproti typickému 72%) ještě přirozenější zelenou, intenzivní červenou a tmavší modrou, protože rozšiřuje rozsah barev, které uživatelé na monitoru vnímají. Děje se to spíše prostřednictvím změn v aktuální chemii panelu než doladěním barev pomocí softwaru. UltraColor zajišťuje, že barvy na obrazovce se ještě věrněji podobají barvám skutečných objektů, což lze využít hlavně u profesionálních aplikací i multimediální zábavy.

Technologie UltraColor se u tohoto 31,5palcového monitoru snoubí s čistým a detailním rozlišením UltraClear 4K. S 3 840 × 2 160 body přináší více než dost detailů pro CAD aplikace, 3D grafiku nebo pro úpravy v jednotlivých buňkách složitých finančních tabulek. Monitor rovněž disponuje pokročilou VA technologií, která zajišťuje vysoký kontrastní poměr pro živý a jasný obraz, což je ideální pro fotky a náročné grafické aplikace.

Monitor disponuje funkcí SmartConnect 4K: nejnovější, pokročilé připojení umožňuje uživatelům streamovat nekomprimované video či audio ve vysokém rozlišení a užívat si plynulé vizuální efekty díky 4K rozlišení při 60 Hz. Monitor také kromě toho podporuje USB 3.0 s přenosem dat rychlostí až 5 Gbitů za vteřinu. Mezi další možnosti připojení patří i MHL.

Nový monitor od Philipsu nabízí i řadu dalších funkcí pro větší pohodlí. Například technologii Flicker-free pro minimalizaci dráždivého blikání obrazovky, které by jinak mohlo způsobit únavu očí po dlouhém pracovním dni. Funkce SmartErgoBase dovoluje monitor naklánět, otáčet nebo výškově nastavit přesně podle potřeby, což zaručuje maximální pohodlí při práci a stejně tak i úhledně uspořádané kabely.

příloha_ovladnete_sva_data

Dostupnst a cena

Nový monitor Philips 328P6VJEBje v prodeji od konce října za doporučenou cenu 18 999 Kč (699 eur).

Byl pro vás článek přínosný?