Hlavní navigace

Nový internetový prohlížeč pro telefony Nokia

26. 4. 2012

Sdílet

 Autor: Nokia
Společnost Nokia dnes oznámila dostupnost Nokia prohlížeče 2.0, klíčové aktualizace dostupné pro zařízení Nokia Series 40. Nová verze snižuje objem přenášených dat až o 90 %, díky čemuž uživatelé získají rychlejší a levnější přístup k internetu.

Společnost Nokia dnes oznámila dostupnost Nokia prohlížeče 2.0, klíčové aktualizace dostupné pro zařízení Nokia Series 40. Nová verze snižuje objem přenášených dat až o 90 %, díky čemuž uživatelé získají rychlejší a levnější přístup k internetu. Webové stránky se načítají až třikrát rychleji než v případě telefonů bez cloudem akcelerovaného surfování. Uživatelé navíc mohou využít i celé řady zcela nových funkcí.

Tato aktualizace podporuje všechny druhy telefonů na platformě Series 40 – dotykové, s QWERTY klávesnicí, i nedotykové – a to včetně řady Nokia Asha a populárních telefonů jako Nokia C3-00, Nokia C2-03 a Nokia X3-02. Aktualizace bude automaticky předinstalovaná na některých současných a všech budoucích telefonech řady Nokia Series 40. Pro stávající uživatele bude aktualizace zdarma dostupná jako volitelná, prostřednictvím rozhraní over-the-air. Noví uživatelé si mohou aplikaci stáhnout v Nokia Obchodě. Prohlížeč je dostupný v 87 jazycích ve více než 200 státech.

příloha_ovladnete_sva_data

 

Novinky v Nokia prohlížeči 2.0

  • 1. Rychlejší surfování s vylepšenou rychlostí ve všech oblastech.
  • 2. Snazší přístup k novým a populárním webovým aplikacím, které přinášejí bohatší a lepší možnosti.
  • 3. Nové intuitivní uživatelské rozhraní nabízí přístup k vyhledávání, nejpopulárnějšímu obsahu a důležitým funkcím na jedno kliknutí.
  • 4. Rozšíření pro práci s médii nabízejí snazší cestu k videu, audiu i obrázkům. Uživatelé mohou stahovat soubory na pozadí a dále surfovat po webu, anebo mohou soubory ukládat k pozdějšímu stažení, kdy je rychlost sítě nebo cena příznivější. Stažené soubory mohou být uloženy na paměťovou kartu, nebo do paměti telefonu pro pozdější off-line prohlížení nebo poslech.
  • 5. Sdílení obsahu na sociálních sítích na jedno kliknutí s pamětí na přihlašovací údaje k Facebooku a Twitteru umožňuje snadno sdílet libovolnou stránku a komentovat její obsah přímo z prohlížeče.

Byl pro vás článek přínosný?