Hlavní navigace

Nový přístupový bod Zyxel

12. 9. 2018

Sdílet

 Autor: Zyxel
Pro maximální praktičnost přístupový bod ZyXEL NWA1302-AC umožňuje přepínání mezi autonomním provozem a řízením pomocí cloudu

Zyxel představil nový přístupový bod, který ubytovacím zařízením a kancelářským budovám umožňuje snadno poskytovat spolehlivé a rychlé kabelové a bezdrátové připojení v každé místnosti. Nový přístupový bod nevyžaduje přepínač a k jeho instalaci postačí několik málo minut.

 Zyxel

Model NWA1302-AC disponuje nejmodernějšími technologiemi přístupových bodů a gigabitovým přepínačem s napájením přes Ethernet (PoE). Do každé místnosti je určen jeden přístupový bod, čímž odpadá nutnost používat síťové přepínače.

NebulaFlex nabízí autonomní režim nebo správu na bázi cloudu

NebulaFlex funguje tak, že v autonomním režimu přístupový bod NWA1302-AC provoz zpracovává sám bez lidského zásahu. Pokud je to ale nutné, stačí, aby administrátor přepnul na cloudový režim a pomocí několika kliknutí získá z jakéhokoliv prohlížeče kompletní kontrolu nad přístupovým bodem přes Nebula Cloud Center.

Snadná instalace, praktické porty

Díky praktickému provedení lze přístupový bod NWA1302-AC během několika málo minut a bez nutnosti pořizovat další příslušenství instalovat na stěnu, rozvodnou skříň, počítač nebo na neviditelné místo za stůl. Stačí, aby na daném místě byl dostatečný signál a přístupový bod nepůsobil rušivě. K jeho praktičnosti přispívají také integrované Ethernetové a PoE porty, které umožňují připojení a napájení dalších zařízení, jako např. chytrých televizorů a IP telefonů.

příloha_ovladnete_sva_data

Optimalizace rádiové frekvence

Model NWA1302-AC funguje na principu “RF first”, který pro zajištění maximálního pokrytí a vyšší rychlosti přenosu dat optimalizuje rádiovou frekvenci pro všechny součásti hardwaru. Jeho chytrá anténa a technologie beamforming navíc dynamicky upravují směr signálu pro každé zařízení.

Byl pro vás článek přínosný?