Hlavní navigace

Ochrana, rozšířený prostor pro data i víc energie pro iPhone

12. 4. 2016

Sdílet

 Autor: Satomar
Na trh přichází tenké ochranné pouzdro Kuke pro iPhone 6/6S/Plus s vestavěnou dodatečnou baterií a integrovanou rozšiřující pamětí

Společnost Satomar zařadiila do své nabídky pouzdro Kuke od výrobce Kuner, které rozšiřuje možnosti telefonů iPhone 6/6s a 6 Plus/6s Plus a řeší zásadní problémy, se kterými se uživatelé těchto přístrojů setkávají.

Satomar

Elegantní a tenké pouzdro Kuner Kuke řeší hned tři zásadní věci – mechanickou ochranu telefonu, dostatek energie na celý den a zároveň extra porci prostoru pro data. Obsahuje totiž nejen vestavěný akumulátor s kapacitou 2 400 mAh, ale také přídavné flash úložiště pro data s kapacitou podle modelu 16 či 64 GB. To vše v tenkém, designově povedeném provedení.  Na trh se prostřednictvím distributora Satomar dostává v první fázi pouzdro Kuke v bílo-černém provedení.

Propojení pouzdra Kuke s telefonem je zajištěno prostřednictvím systémového Lightning konektoru, který je součástí spodní části pouzdra. Telefon se do něj vkládá vsunutím horní částí a po dokončené instalaci chrání pouzdro svým měkkým pryžovým materiálem nejen zadní stěnu telefonu, ale i jeho boky. Poskytuje tak telefonu velmi dobrou ochranu při každodenním používání.

Oproti jiným řešením vyniká toto pouzdro především svými malými rozměry. Tam, kde konkurenční řešení přidávají na výšce telefonu i více než centimetr, si Kuke vystačí se třemi milimetry. Dobíjení pouzdra probíhá jednoduše standardním Lightning konektorem, nikoli přes Micro USB, jak je zvykem u obdobných řešení. Při zapojení kabelu se nabíjí současně telefon i vnitřní akumulátor v pouzdře. Jeho stav ukazuje čtveřice světelných indikátorů na zadní straně, kterou doplňuje ještě manuální tlačítko. Jeho stisknutím celé pouzdro zapnete (spustíte dobíjení telefonu) či vypnete.

Již samotným vložením telefonu do pouzdra aktivujete jeho funkci powerbanky. V případě úplně vybité baterie dokáže kryt dobít přístroj přibližně na osmdesát procent jeho kapacity. Po bezplatném nainstalování aplikace Kuke budete moci využít také jeho vnitřního úložiště v kapacitě 16 nebo 64 GB.

Prostředí aplikace je přehledné a kromě všech nezbytných funkcí poskytuje také základní informace o vašem telefonu, jako je využití datového prostoru, aktuální kapacitu baterie či využití operační paměti. Aplikace umí také přehrávat hudební soubory uložené v pouzdře a vy tak můžete prostor v telefonu rezervovat opravdu na fotografie a videa.

Cena a dostupnost

příloha_ovladnete_sva_data

Doporučená koncová cena pouzdra Kuke s kapacitou 16 GB je 2 490 Kč, s kapacitou 64 GB potom 3 490 Kč. Pouzdra je možné zakoupit již nyní u partnerů Alza.cz, Sunnysoft.cz nebo Touchcentrum.cz.

 

Byl pro vás článek přínosný?