Hlavní navigace

Office 2010 zdarma k telefonům HTC

11. 4. 2011

Sdílet

 Autor:
Při nákupu vybraných modelů smartphonů HTC s OS Windows Phone 7 obdrží zákazníci licenci na Office 2010 pro studenty či domácnosti.

Společnost HTC připravila ve spolupráci se společností Microsoft kampaň pro podporu prodeje telefonů s operačním systémem Windows Phone 7. Každý, kdo si zakoupí kterýkoli z modelů HTC HD7, HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy nebo HTC 7 Pro, získá zdarma licenci kancelářského balíku Microsoft Office 2010 Pro studenty a domácnosti v ceně 2700 Kč.

Obě společnosti chystají také jako součást jarní nabídky informační roadshow po celé České republice, v rámci které společnost HTC představí zákazníkům výhody a přednosti svých telefonů s operačním systémem Windows Phone 7. Ani nerozhodní uživatelé ale nepřijdou zkrátka. Společnost HTC nyní poskytuje tzv. Try&Buy službu. Ti, kteří preferují osobní zkušenost, si budou moci na vybraných prodejnách Telefónica O2 zapůjčit vybrané modely s operačním systémem Windows Phone 7 a po dobu jednoho týdne plně otestovat jejich funkčnost.

Obě nabídky lze využít v jediné evropské značkové prodejně HTC v Praze v ulici Na Poříčí 24 nebo v celorepublikové síti vybraných prodejen Telefónica O2. Jarní akce startuje 9. dubna a potrvá do 12. června.

Model HTC 7 Trophy bude v jarní akci dostupný za maloobchodní cenu 9999 Kč a model HTC 7 Mozart za 10499 Kč. HTC HD7 bude k dispozici za 11195 Kč a nejnovější HTC 7 Pro s hardwarovou klávesnicí za doporučenou cenu 12499 Kč.

HTC 7 Pro

Byl pro vás článek přínosný?