Hlavní navigace

Ovladače Logitech Harmony 600 a 650

4. 3. 2010

Sdílet

 Autor:
Logitech rozšiřuje svou řadu univerzálních dálkových ovladačů Harmony o modely 600 a 650.

Díky univerzálním ovladačům může uživatel rychle ovládat různé přístroje. Oba dálkové ovladače se podle výrobce jednoduše nastavují i používají a mohou nahradit až pět dalších dálkových ovladačů.

„Proč mít jeden dálkový ovladač na televizi, jeden na digitální videorekordér (DVR), jeden na DVD přehrávač a jeden pro audio-video sestavu?“ říká Ashish Arora, viceprezident a generální ředitel divize Digital home group společnosti Logitech. „Dálkový ovladač Logitech Harmony sjednocuje vše do jednoho ovladače, čímž je ovládání zařízení pro zábavu skutečně zábavou, a obsluhovat ho je hračka nejen pro rodinu, ale pro každého, komu se dostane do ruky.“

Oba nové dálkové ovladače Logitech Harmony mají ovládací tlačítka na jedno stisknutí, díky nimž je možné automaticky zapnout zvolené zařízení. Po dokončení nastavení pomocí internetu stačí pouze kliknout na aktivitu, kterou si zvolíte — například „sledování DVD“ — a ovladač Logitech Harmony se automaticky přepne na to správné zařízení a zvolí patřičné vstupy.

Příkazy potřebné k obsluze ovladače Logitech Harmony 600 (například funkce zapnutí/vypnutí nebo hlasitost), se zobrazují na černobílém podsvíceném displeji. Interaktivní displej vám v případě potřeby může poskytnout také nápovědu — stačí zvolit tlačítko Help a odpovědět na otázky, které se objeví.
Kdo má raději barevný displej, toho zajímat ovladač Logitech Harmony 650, protože na jeho displeji se zobrazují barevné ikony oblíbených kanálů a rovněž příkazy potřebné k ovládání vašich zařízení. Není tedy potřeba si pamatovat a zadávat číslo stanice. Oba nové dálkové ovladače Logitech Harmony mohou nahradit až pět jiných dálkových ovladačů.

Dálkový ovladač Logitech Harmony 600 se bude prodávat za doporučenou maloobchodní cenu 1560 korun (~60 euro) a Logitech Harmony 650 za 2100 korun (~81 euro).

Logitech Harmony 650

Byl pro vás článek přínosný?