Hlavní navigace

Panasonic představuje nejnovější Toughbook 2-v-1

20. 5. 2015

Sdílet

 Autor: Panasonic
Kombinuje schopnosti notebooku a tabletu s úhlednou, ale odolnou konstrukcí a výkonnými podnikovými funkcemi

Panasonic Toughbook CF-MX4 kombinuje výhody notebooku a tabletu s úhlednou, ale odolnou konstrukcí, a nabízí nejnovější procesor 5. generace Intel Core i5-5300U vPro, schopnosti nepřetržitého provozu a všechny potřebné obchodní funkce. 

Laptop a tablet v jednom zařízení je ideální pro firemní manažery, prodejce, tvůrčí pracovníky nebo průzkumníky trhu, protože nabízí vlastní stylus, umožňuje snadný přechod mezi obchodními schůzkami, kancelářskou prací, kreativním použitím, prezentacemi a zadáváním dat, a slouží tak jako perfektní firemní nástroj pro práci.

Panasonic 

Vícedotykový s vestavěným stylusem s tenkým hrotem

Díky plné podpoře systému Windows 8.1 Pro má Panasonic Toughbook CF-MX4 12,5” IPS Full HD kapacitní vícedotykový displej s 10 dotykovými body, který těží z nejnovější zobrazovací technologie. Navíc je ve firemním robustním počítači Panasonic Toughbook poprvé zahrnut stylus s tenkým hrotem pro ruční psaní poznámek. 

Nenovější procesor 5. generace Intel

Uživatelé budou mít k dispozici potřebný výpočetní výkon s nejmodernějším procesorem Intel 5. generace, Intel Core i5-5300U vPro (vyrovnávací paměť 3 MB, 2,3 GHz až 2.9 GHz s technologií Intel Turbo Boost). Aby měl mobilní pracovník dostatek místa pro všechny své aplikace a dokumenty, počítač disponuje 4 GB nebo 8 GB paměti RAM a 128 GB nebo 256 GB úložiště SSD, takže si zákazníci mohou při nákupu vybrat dle svých podmínek použití. 

Odolnost s prvním komerčním využitím slitiny UHD na světě

Přes svůj vysoký výkon má Panasonic Toughbook CF-MX4 lehkou a tenkou konstrukci (1,14 kg a tloušťku 21 mm) kombinovanou s robustními vlastnostmi a tříletou zárukou. Horní šasi počítače Panasonic Toughbook s klávesnicí je vyrobeno z nové hořčíkové slitiny nazývané UHD. Slitina UHD spojuje uhlík s hořčíkem a tvoří nový lehký, ale pevný materiál. Konstrukce počítače umožňuje odolávat úderům a škrábancům, k nimž může docházet při častých cestách, a zkouškami bylo potvrzeno, že odolá pádu z výšky 76 cm a tlakovým vibracím 100-kgf. Stejně tak rychlé a pravidelné změny notebooku ze standardního režimu na tablet budou snadné a spolehlivé díky inovativnímu a robustnímu 360° kloubu. 

Připraveno pro podnikání

Panasonic Toughbook CF-MX4 je vybaven bohatou sadou firemních rozhraní a bezdrátovou konektivitou, které zajišťují nepřetržité připojení uživatele v kanceláři i v terénu. Výbava portů zahrnuje 2x USB 3.0, 1x HDMI, 1x LAN, 1x VGA, 1x zásuvku na kartu SD a volitelnou čtečku paměťových karet. Pro rychlý přenos dat počítač podporuje bezdrátovou síť a/b/g/n/ac (až 866,7 Mb/s), Bluetooth a na přání též 4G LTE. Ideální pro webové konference je také 2MP webkamera se stereo mikrofony. 

Nepřetržitý provoz

příloha_ovladnete_sva_data

Panasonic Toughbook CF-MX4 je konstruován tak, aby vydržel pracovat stejně dlouho jako zaneprázdněný manažer. Vydrží pracovat až 13 hodin a má baterii, kterou může uživatel vyměnit za provozu. To umožňuje souvislý provoz bez přerušení.

Panasonic Toughbook CF-MX4 je dostupný za ceny začínající na 2 034 € (bez DPH).

Byl pro vás článek přínosný?