Hlavní navigace

Panda nabízí zabezpečení prohlížeče pomocí sandboxu

30. 7. 2010

Sdílet

Společnost Panda Security uvedla nové produkty řady 2011 pro domácnosti a menší společnosti. V porovnání s předchozími verzemi mají přinést výkon a menší dopad na systémové zdroje.

Řešení řady 2011 ve srovnání s loňskými verzemi mají nabídnout 50% zlepšení výkonu v prostředí Windows 7.

Nová řada produktů Panda zahrnuje: Panda Internet Security 2011, Panda Global Protection 2011, Panda Antivirus Pro 2011 a Panda Internet Security for Netbooks. Mezi novými funkcemi najdou zákazníci například vzdálený přístup k domácím PC z kteréhokoli místa, bezpečné vymazání programů nebo zabezpečení prohlížeče.

Všechna řešení řady 2011 využívají technologie získané ze senzorů/od uživatelů po celém světě. Technologie je založena na automatickém třídění a klasifikovaní desítek milionů souborů v centrále společnosti. Systém je schopen zpracovat desítky tisíc nových hrozeb denně.

Nové funkce:

- Vzdálený přístup. Umožňuje přístup k počítači, který je doma nebo v práci, z jakéhokoli místa, a bezpečně sdílet soubory na Webu.

- Virtuální prohlížeč (sandbox). Bezpečný režim, založený na síťových virtuálních zařízení bez ukládání dat na disk.

- Virtuální klávesnice. Chrání hesla a jiné citlivé údaje psané na klávesnici před krádeží pomocí keyloggerů.

- Šifrování souborů.

DT24

- Úplné vymazání údajů.

Nové řešení obsahují i funkce ze starších verzí, např. firewall se zabezpečením WiFi sítě proti průnikům, ochranu USB, zálohování či optimalizaci výkonu počítače.

Byl pro vás článek přínosný?