Hlavní navigace

Pero Logitech Crayon pro nový 9,7" iPad

9. 10. 2018

Sdílet

 Autor: Logitech
Pište, kreslete a editujte s prvním digitálním perem Logitech vytvořeným speciálně pro iPad

Společnost Logitech uvedla do prodejen Apple Logitech Crayon, všestranné digitální pero s pixelovou přesností pro 9,7" iPad, které bylo dosud k dispozici jen studentům ve školách. Logitech Crayon je odolný nástroj, který využívá technologii Apple Pencil pro rychlé, přesné a pohodlné psaní a je vhodný i pro děti. Můžete s ním snadno označovat nebo zvýrazňovat části dokumentů, psát poznámky nebo jednoduše kreslit pomocí oblíbených aplikací pro iPad z App Store. 

Logitech

Logitech Crayon využívá technologii Apple Pencil (nepodporuje však citlivost na přítlak), aby zajistil přirozenou, rychlou a přesnou práci napříč aplikacemi. Díky funkci pro potlačení reakce na dotyk dlaně si při práci s Logitech Crayon můžete bez obav pohodlně opřít ruku o displej. Chytrý hrot pera dynamicky nastavuje tloušťku čáry, takže můžete snadno přejít ze silných čar na tenké pouhou změnou sklonu hrotu – podobně jako u obyčejné tužky.

Logitech Crayon se okamžitě připojí k iPadu bez nutnosti párování – stačí stisknout tlačítko pro zapnutí pera a můžete hned začít tvořit. Baterie v peru vydrží po úplném nabití až 7 hodin aktivního psaní.

Pero Crayon je ideální pro každou tvůrčí činnost nebo výuku. Je navrženo tak, aby se dalo snadno uchopit a pohodlně držet i v malé ruce, jeho tvar zabraňuje skutálení ze stolu, je dostatečně robustní, aby odolalo „destrukčním pokusům“ zvídavých dětí, a vydrží pády z výšky až 1,2 metru. Pryžová krytka dobíjecího portu je pevně připojena k peru, aby se neztratila.

příloha_ovladnete_sva_data

Cena a dostupnost

Digitální pero Logitech Crayon je možné zakoupit za doporučenou maloobchodní cenu 69,99 dolarů.

Byl pro vás článek přínosný?