Hlavní navigace

Philips 221B6QPYEB: Ostrý obraz a efektivní výkon

24. 4. 2015

Sdílet

 Autor: Philips
Nový monitor Philips je navržen tak, aby uživateli maximálně usnadnil jeho každodenní práci

Nový monitor Philips 221B6QPYEB je Full HD monitor s 21,5“ úhlopříčkou vybavený AH-IPS panelem, díky kterému nabízí jasný obraz s živými barvami a širokými pozorovacími úhly (178°/178°). Monitor je velmi šetrný jak k životnímu prostředí, tak ke zdraví uživatele, neboť je vybaven řadou chytrých funkcí. Pohodlí uživatele zajišťuje ergonomická SmartErgoBase, díky níž lze monitor výškově nastavit, natočit i naklonit přesně podle aktuálních potřeb. Únavu očí při každodenní práci snižuje technologie Flicker Free, maximální pohodlí při čtení zase zajišťuje nízký rámeček nad stolem.

Philips 221B6QPYEB

K monitoru lze připojit další zařízení nejen prostřednictvím USB hubu se čtyřmi porty, ale také díky DisplayPortu, VGA a DVI-D vstupům. Pro ještě větší požitek z přehrávání multimédií má monitor zabudované dva dvouwattové stereo reproduktory.

příloha_ovladnete_sva_data

Ekologičnost monitoru dokládá nejen řada mezinárodních ocenění a certifikátů, ale také využití technologie PowerSensor. Tato technologie šetří až 80 % nákladů na energii, protože zjišťuje přítomnost uživatele a automaticky sníží jas monitoru v případě, že uživatel odejde od stolu. Touto cestou také prodlužuje životnost monitoru.

Nový monitor Philips 221B6QPYEB je již na českém a slovenském trhu dostupný za 4 860 Kč/177 Eur bez DPH a poplatků.

Byl pro vás článek přínosný?